Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 mar 2012 - Anul XVII, nr. 67 (4972)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primarul Ion Lungu va participa la campania de curăţenie la intrarea în Suceava dinspre Botoşani

Miercuri, 21 Martie 2012 (14:49:44)

Şeful municipalităţii sucevene va pune joi dimineaţa mâna pe mătură şi greblă pentru a aduna gunoiul de pe terenurile de la intrarea în Suceava dinspre Botoşani, adică de pe Dealul Mănăstirii.

La fel ca şi în ceilalţi ani, când a ţinut să ofere exemplul personal locuitorilor Sucevei, implicându-se în campania de curăţenie de prin cartiere, Ion Lungu va participa joi la campania de curăţenie al cărei start va fi dat din cartierul Tinereţii, unul dintre noile cartiere ale municipiului.

“Primăria Suceava a făcut eforturi mari pentru a asigura utilităţile în zonă – apa, canalizarea, energia electrică, iluminatul public şi asfaltarea, pe care vrem să le continuăm. Acum vom veni cu utilaje să nivelăm surplusul de pământ şi balast rămas acolo în urma lucrărilor”, a declarat primarul Ion Lungu, care vrea să mobilizeze cât mai multe forţe pentru salubrizarea Dealului Mănăstirii Teodoreni.

Acesta a făcut apel la tinerii care locuiesc în cartier să se implice în campania de curăţenie de primăvară, dar şi la elevi ai şcolilor din zonă, în vreme ce societatea de salubrizare a Sucevei, Rosal, se va implica nu doar cu forţă de muncă, ci şi prin punerea la dispoziţia voluntarilor a ustensilelor necesare, a sacilor de gunoi dar şi utilaje de transport al gunoiului care va fi colectat până la limita cu oraşul Salcea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Ion Lungu va participa la campania de curăţenie la intrarea în Suceava dinspre Botoşani.
 Vizualizări articol: 616 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul Ion Lungu va participa la campania de curăţenie la intrarea în Suceava dinspre Botoşani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Figuratie ieftina... trimis de
(21 mar 2012, 18:08:02
Eram sigur...iar grohacu'transpirat cu maturoiu'n mana si cu cizme de cauciuc...in mileniul 3 in Europa!La fel si Boc coseste,da omatul cu lopata,Udrea da cu mopu'si croseteaza....astia ne cred prosti!Eu si voi si noi toti ii platim sa faca ceea ce ar trebui sa faca,nu circ ieftin de 2 bani!Platim o caciula de bani pentru salubritate,mai mult ca in multe orase,ca acest taran sa ne cheme la cosit,la dat cu maturoiu;lui ii prieste,se vede cu ochiul liber!
1.1  RE: Figuratie ieftina... trimis de
(21 mar 2012, 21:15:20
A trimis grohacul portocaliu adrese la scolile din Burdujeni sa scoata copii de clasa I la adunat gunoiul. Oare de ce mai platim Rosalul? Unde sunt banii grohalaule?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei