Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 feb 2012 - Anul XVII, nr. 37 (4942)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bere Gratis şi Hara vor concerta în primul weekend al Serbărilor Zăpezii

Miercuri, 15 Februarie 2012 (15:52:51)

Ediţia de anul acesta a Serbărilor Zăpezii din oraşul Gura Humorului va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni. Potrivit primarului acestui oraş, Marius Ursaciuc, manifestările vor avea loc în Complexul de Agrement Ariniş şi se vor desfăşura în perioada 17 – 19 februarie. Ursaciuc a spus că principalele evenimente vor avea loc pe pârtia Şoimul şi pe patinoarul artificial din Complexul Ariniş. Serbările Zăpezii din Gura Humorului vor începe vineri, 17 februarie, turiştii şi humorenii având posibilitatea să participe, de la ora 17:00, la un maraton muzical MC/DJ pe scena de la baza pârtiei Şoimul.

Spectacolele de sâmbătă, 18 februarie, vor începe la ora 17:00, cu recitalul trupei VMC, după care, de la ora 18:00, pe scena de la baza pârtiei vor urca membrii trupei Bere Gratis. De asemenea, între orele 19:00 şi 22:00 va avea loc un nou maraton muzical MC/DJ şi un spectacol de lasere. Ziua de sâmbătă se va termina cu o petrecere în piscina acoperită din Complexul Ariniş, care va începe la ora 22:00.

Pentru ziua de duminică, organizatorii au pregătit un spectacol folcloric, care va începe la ora 14:00, iar de la 15:30 va începe Cupa Humorenilor la schi alpin. Între orele 17:00 şi 18:00 va avea loc din nou un maraton muzical MC/DJ, iar de la ora 18:00 va începe concertul susţinut de trupa Hara. Primul weekend al Serbărilor Zăpezii de la Gura Humorului se va încheia cu o discotecă în aer liber la baza pârtiei.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bere Gratis şi Hara vor concerta în primul weekend al Serbărilor Zăpezii.
 Vizualizări articol: 954 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bere Gratis şi Hara vor concerta în primul weekend al Serbărilor Zăpezii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei