Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 aug 2011 - Anul XVI, nr. 186 (4784)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Festivalul Naţional al Păstrăvului, ediţia a VIII-a, la Ciocăneşti

Marţi, 9 August 2011 (15:17:56)

În perioada 13 – 15 august, la Ciocăneşti va avea loc cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului Naţional al Păstrăvului, manifestare inclusă în cadrul Proiectului Pelerin în Bucovina. Festivalul este organizat de Primăria comunei Ciocăneşti, Consiliul Local, împreună cu ANTREC România – Filiala Suceava.

Sâmbătă, 13 august, în prima zi a festivalului, la ora 12:00, vor fi primiţi invitaţii, turiştii şi pescarii care se înscriu la Concursul de pescuit păstrăv pe apele Bistriţei Aurii – faza naţională. Grupurile de turişti vor fi îndrumaţi să viziteze comuna muzeu Ciocăneşti, Muzeul Naţional al Ouălor Încondeiate, bisericile de lemn din comună, Muzeul etnografic de la biserica satului Botoş.

La ora 17:00, organizatorii au pregătit un simpozion tematic, care se va desfăşura în odaia meşterilor populari din incinta Muzeului Naţional al Ouălor Încondeiate. Temele propuse pentru simpozion sunt „Bistriţa Aurie – izvor de apă curată, izvor de aur, casă a păstrăvului, lostriţei şi lipanului, aşternut alunecos pentru călătoria cu plutele tradiţionale, dar mai ales în economia turismului”; „Păstrăvul – pasiune, ştiinţă, afacere, gastronomie, tradiţia la ea acasă, nisipurile aurifere, istoria festivalurilor din Ciocăneşti, turismul, o şansă reală, odă străbunilor”; Concurs de pescuit păstrăv - manşa I. Tot în prima zi, turiştii pot participa la slujbele de Vecernii la mănăstirile Sfânta Cruce - Suhard, Sfântul Ştefan cel Mare - Ciocăneşti, Sfinţii Apostoli Pentru şi Pavel - Botoş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festivalul Naţional al Păstrăvului, ediţia a VIII-a, la Ciocăneşti.
 Vizualizări articol: 939 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festivalul Naţional al Păstrăvului, ediţia a VIII-a, la Ciocăneşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei