Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 iun 2011 - Anul XVI, nr. 151 (4749)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Casa de Pensii Suceava eliberează 328 de bilete de tratament

Miercuri, 29 Iunie 2011 (15:28:16)

Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Suceava a început eliberarea unei noi serii de bilete de tratament, plecările în staţiuni urmând să se facă în perioada 8 – 11 iulie 2011. Potrivit directorului CJP Suceava, Camelia Chitul, pentru această serie sunt disponibile 328 de bilete de tratament. Dintre acestea, cele mai multe sunt pentru staţiunile Vatra Dornei, 1 Mai şi Amara, însă pensionarii au la dispoziţie locuri şi în staţiuni precum Slănic Moldova, Târgu Ocna, Călimăneşti şi Covasna.

Chitul a explicat că listele cu repartiţia biletelor de tratament au fost afişate atât la sediul Casei Judeţene de Pensii Suceava, cât şi pe pagina de internet a acestei instituţii. Persoanele care beneficiază de un bilet de tratament prin CJP Suceava trebuie să se prezinte la sediul acestei instituţii până pe data de 7 iulie 2011 cu biletul de trimitere-formular în regim special de la medic, în dublu exemplar, buletinul de identitate şi cuponul de pensie aferent lunii iunie 2011. „Reamintesc că neprezentarea beneficiarilor care se regăsesc pe listele aprobate, în termen de cinci zile de la afişare, atrage redistribuirea biletelor de tratament. La ridicarea biletelor de tratament este obligatoriu să se prezinte titularul biletului sau, în cazuri excepţionale, o altă persoană, desemnată de către titular pe baza unei procure autentificate, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul”, a declarat Camelia Chitul. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Casa de Pensii Suceava eliberează 328 de bilete de tratament.
 Vizualizări articol: 807 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Casa de Pensii Suceava eliberează 328 de bilete de tratament0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei