Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 iul 2010 - Anul XV, nr. 178 (4469)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Insecticid împrăştiat din elicopter, peste mai multe localităţi afectate de inundaţii

Duminică, 1 August 2010 (14:01:13)

Începând de astăzi şi până joi, 4 august a.c., dimineaţa şi seara, un elicopter utilitar va împrăştia peste mai multe localităţi afectate de inundaţii din judeţ insecticid împotriva ţânţarilor, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava într-o atenţionare pentru locuitorii zonelor respective.

Reprezentanţii ISU Suceava susţin că tratamentul aviochimic împotriva ţânţarilor nu este periculos pentru oameni, dată fiind cantitatea mică de insecticid (12 kilograme) ce urmează a fi împrăştiată peste zonele inundate din judeţ, însă le recomandă locuitorilor să îşi ia măsuri de precauţie, atât pentru ei, cât şi pentru animalele lor, să nu intre în contact cu substanţa chimică folosită (K-OTHRINE EC 25).

Sunt avertizaţi locuitorii din municipiul Suceava, Arbore, Călineşti, Dolhasca, Dorneşti, Drăguşeni, Hânţeşti, Horodnic de Sus, Mihoveni, Milişăuţi, Mitocu Dragomirnei, Muşeniţa, Pătrăuţi, Satu Mare şi Zvoriştea.

Autorităţile din aceste localităţi, transmite ISU Suceava, vor informa cetăţenii ce trebuie să facă pentru a preveni orice situaţie nedorită şi vor supraveghea să fie totul în regulă.

Tratamentul aviochimic se va desfăşura în perioada 2-4 august a.c., în intervalele orare 5:00 - 9:00 şi 19:00 - 21:00, iar împrăştierea substanţei se va efectua cu ajutorul unui elicopter de tip KA-26.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Insecticid împrăştiat din elicopter, peste mai multe localităţi afectate de inundaţii.
 Vizualizări articol: 584 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Insecticid împrăştiat din elicopter, peste mai multe localităţi afectate de inundaţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei