Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 iul 2010 - Anul XV, nr. 178 (4469)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Imagini şocante

Accident cu patru victime, dintre care doi copii, provocat de un şofer fără permis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, care, deşi nu avea permis de conducere, s-a urcat la volan, a provocat un grav accident rutier, izbindu-se violent într-o autoutilitară.

S-a întâmplat, vineri după-amiază, în jurul orei 14:00, pe DN 2E, pe raza comunei Vicovu de Jos, printre victime numărându-se şi doi copii, în vârstă de un an, respectiv 2 ani.

Ioan Adrian Dabîca, un cititor al Monitorului de Suceava, ne-a trimis pe adresa redactiei (redactie@monitorulsv.ro) secvenţe video şi fotografii de la accidentul de ieri după-amiază, iar imaginile respective, terifiante, spun totul despre consecinţele inconştienţei unora dintre indivizii care se urcă băuţi la volan sau, în cazul de faţă, fără permis.

Potrivit informaţiilor furnizate de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, tânărul care a provocat accidentul, Ilie Pleşca, din Vicovu de Sus, nu avea permis de conducere, a depăşit neregulamentar o căruţă, în curbă, şi a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal cu o maşină de lapte, condusă regulamentar de Dumitru G., în vârstă de 47 de ani, din aceeaşi localitate.

Pentru scoaterea lui Ilie Pleşca din maşină a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare.

Tânărul a fost transportat la spital în stare gravă.

Leziuni grave, din informaţiile furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, subcomisarul Alin Botezatu, au suferit şi alţi trei pasageri din maşină, fiind vorba de o tânără în vârstă de 18 ani, Ioana B., din Vicovu de Sus, şi cei doi copii ai ei, în vârstă de 1 an, respectiv doi ani. 

 

Imagini de la accident pe http://www.youtube.com/user/fzsadrian

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident cu patru victime, dintre care doi copii, provocat de un şofer fără permis.
 Vizualizări articol: 1959 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 10 voturi
Accident cu patru victime, dintre care doi copii, provocat de un şofer fără permis5.0510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   C R E T I N trimis de
(31 iul 2010, 11:32:17
I M PU T I T U R A AIA DE OM AR TREBUI SA ZACA IN PUSCARIE O VIATA!! SUTE DE OAMENI NEVINOVATI MOR DIN CAUZA UNOR INDIVIZI CU CREIER DE FURNICA!!!!!!!!!!!!!!
2.   Numai la ,,smecherii' li-e gidul, si le fac! trimis de
(31 iul 2010, 14:15:27
Subscriu,.... asa este...astia sunt viitorii infractori, criminali de miine, care, normal, ar trebui sa infunde puscariile !!
3.   Mda trimis de
(31 iul 2010, 14:46:25
Acolo la Vicov e paradisu soferilor fara permis...de vrei 3 zile intruna citesc despre acesti"soferi",chiar nu se poate face nimic pt a preveni asa ceva?acu poate au scapat cu viata,dar Doamne fereste de ceva mai grav din cauza acestor indivizi fara creier...
4.   Justitia e oarba trimis de
(31 iul 2010, 16:36:46
poate scrieți un articol în care cititorii sa fie informați câți neisprăviți de acest gen,găsiţi conducând mașini pe drumurile publice fără permis de conducere ori beți
ajung să facă puşcărie pentru că legea asa spune şi justiția să spună public de ce nu aplică pedepsele prevăzute de lege.
5.   De ce ? trimis de
(31 iul 2010, 16:57:07
Evenimente de genul sunt obisnuite in Vicov , pentru ca Politia ia spaga de la oameni de genul . Orice accident este musamalizat si totul se incheie cu bine pentru acesti oameni .
6.   Dureros trimis de
(31 iul 2010, 20:10:19
Va citesc cu dor ziarul de aici din
Galati si v-am laudat pentru rezultatele de la bacalaureat, atunci am fost madra de voi.Din pacate ,nu-i zi in care sa nu citesc despre accidente rutiere si aici,trebuie sa recunoasteti , sunteti ''fruncea''.Inconstienti care se urca la volan bauti sau fara permis,obositi pun in pericol viata lor si a celor de langa ei.Vin mai rar acasa,dar de fiecare data de la Vicov suntem foarte atenti la condus pentru ca e un dezastru, de la pietoni la soferi si deopotriva conducatorii de atelaje.
7.   Derbedei trimis de
( 1 aug 2010, 13:13:07
Politia nu isi face treaba in nici o forma, sa va fie rusine spagarilor ca stati numa la panda si cand e vorba de astea care ii stiti fara carnet nu luati nici o masura , rusine politia judetului Suceava , sunteti de toata scarba. Burtosi spagari nu stiu cum va mai pot duce loganurile alea saracele
8.   Si daca ar fi avut permis?.... trimis de
( 2 aug 2010, 09:15:59
Credeti ca situatia s-ar fi schimbat cu ceva daca individul ar fi avut permis de conducere?... hai sa fim seriosi. Ganditi-va cu ce viteza a intrat respectivul in curba, daca a reusit sa sparga masina in halul asta. Prostia asta nu i-o poate scoate nimeni din cap, nici macar scoala de soferi. Aveti grija cu cine va urcati in masina.
kind regards!
9.   Pacat trimis de
( 2 aug 2010, 10:59:21
din pacate copilasul de 9 luni a murit sambata .......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei