Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 iul 2010 - Anul XV, nr. 178 (4469)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bălan: PD-L îşi va reveni în sondaje după ce măsurile Guvernului îşi vor face efectul

Duminică, 1 August 2010 (14:14:37)

Deputatul democrat-liberal de Suceava Ioan Bălan consideră că PD-L îşi va reveni în sondaje după ce măsurile luate de Guvernul condus de Emil Boc îşi vor face efectul. Bălan le-a transmis partidelor de opoziţie să nu se bucure foarte tare de scăderea PD-L în sondajele de opinie, precizând că democrat-liberalii vor reveni pe primul loc în opţiunile de vot ale românilor.

„Văd că cei din opoziţie sunt mult mai interesaţi de punctajul pe care îl avem noi în unele sondaje de opinie şi cred că până la urmă e firesc să fie aşa, dar dacă observaţi, acum trăim momentele cele mai complicate din punctul de vedere al guvernării. Însă să nu se creadă că noi, cei din PD-L, partid care susţine acest Guvern, nu ne-am făcut calcule atunci când am hotărât că trebuie să luăm aceste măsuri care sunt greu de acceptat de către populaţie, dar care sunt absolut necesare pentru însănătoşirea României”, a declarat Ioan Bălan. El a adăugat că atât PD-L, cât şi partenerii din coaliţia de guvernământ au dat dovadă de bun-simţ şi maturitate politică atunci când au lăsat de o parte interesul politic şi au luat măsurile ce se impun pentru redresarea economică a României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bălan: PD-L îşi va reveni în sondaje după ce măsurile Guvernului îşi vor face efectul.
 Vizualizări articol: 652 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bălan: PD-L îşi va reveni în sondaje după ce măsurile Guvernului îşi vor face efectul5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Balan si guvernarea trimis de
( 2 aug 2010, 11:40:02
Stimabile domn...La viitoarele legeri PDL-ul va prinde la nivel de judet undeva in jur de 30%, cu 5 procente mai mult decat media pe tara...Tu la ce partid te-ai gandit....sa mai candidezi...? Numai ca cei mai " inraiti " membri PD-L, Zorojan, Juravle, Ungureanu & co, vor mai aduce....cca 10-15 %...dar in minus...!
Ce nu stii dumneata este ca...deja se negociaza cu UDMR...deschiderea unor filiale...mai ales in zona Siret si Radauti. locuirle unde v-ati batut voi joc de alegatori... Asa ca...o sa va multumiti(...cine-o mai ramane in PD-L dintre traseisti) cu un 20%... Sa ai ...pace...!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei