Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 iun 2010 - Anul XV, nr. 144 (4435)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rezultate

Peste 500 de elevi admişi la liceele vocaţionale şi cu profiluri bilingve

Marţi, 22 Iunie 2010 (14:24:59)

Peste 500 de absolvenţi de gimnaziu din judeţul Suceava au fost admişi în liceele vocaţionale sau cele cu profiluri cu predare bilingvă, după ce au susţinut săptămâna trecută probele de aptitudini. 
546 de elevi absolvenţi de clasa a opta se pot considera deja liceeni, întrucât au promovat probele de aptitudini, de limbă modernă sau de limbă maternă organizate de unele licee din judeţul Suceava. Cei 546 de elevi deja admişi la liceu nu vor mai participa la repartizarea computerizată care va avea loc pe 2 iulie, la această etapă de admitere intrând candidaţii care doresc să ocupe un loc la liceele în care nu se organizează probe eliminatorii preliminare admitere şi se intră doar pe baza dosarului de înscriere şi a mediei fiecărui elev. 
Absolvenţii de şcoală generală din acest an au la dispoziţie 8250 de locuri de admitere în clasa a IX-a la învăţământul de zi, la care se mai adaugă 150 de locuri la seral şi 390 de locuri la fără frecvenţă. Numărul absolvenţilor de gimnaziu este mai mic decât cel al locurilor din clasa a IX-a scoase la concurs, ceea ce însemnă că peste 400 de locuri la liceu vor rămâne din start libere. În colegiile naţionale sunt disponibile aproape 6000 de locuri de admitere în primul an de liceu, restul locurilor scoase la concurs fiind în liceele cu profil tehnic. 
Înscrierea la liceu se face până miercuri inclusiv, la secretariatul şcolilor. Prima repartizare computerizată va avea loc pe 2 iulie, iar cea de-a doua pe 12 iulie. În toamnă, între 1 şi 10 septembrie se va realiza şi cea de-a treia repartizare la liceu din acest an, de data acesta necomputerizată.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 500 de elevi admişi la liceele vocaţionale şi cu profiluri bilingve.
 Vizualizări articol: 775 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Peste 500 de elevi admişi la liceele vocaţionale şi cu profiluri bilingve5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei