Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 iun 2010 - Anul XV, nr. 137 (4428)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atenţie, părinţi!

Doi copii şi două adolescente, victime după accidente de motoscuter

Luni, 14 Iunie 2010 (12:53:56)

Doi copii şi două adolescente în vârstă de 16 ani au ajuns la spital, duminică, în interval de câteva ore, după ce au fost implicaţi în accidente în timp ce se deplasau pe motoscutere. Primul dintre accidente s-a petrecut pe DN 17A, în comuna Marginea. În jurul orei 11.20, o minoră de 16 ani din Volovăţ, ajunsă cu mopedul cu care se deplasa pe podul de peste pârâul Suceviţa, a semnalizat pentru a vira la stânga, dar nu s-a asigurat, izbindu-se într-o maşină condusă de o localnică din Marginea, care intrase regulamentar în depăşirea vehiculului pe două roţi. 
Urmare a impactului, adolescenta care conducea vehiculul, dar şi o prietenă de aceeaşi vârstă, aflată în spate, au fost proiectate pe carosabil, marele lor noroc fiind că impactul s-a produs la o viteză redusă.  
Conducătoarea mopedului, care avea cască de protecţie, dar nu deţine atestat de absolvire a unui curs de legislaţie rutieră, are răni care necesită în jur de zece zile de îngrijiri medicale, în timp ce pasagera din spate a scăpat doar cu câteva zgârieturi. 
Duminică după-amiază, la 16.15, s-a produs un al doilea accident, din păcate cu consecinţe mai grave. Doi copii din oraşul Cajvana, unul de 12 şi unul de 13 ani, au ieşit cu un motoscuter pe drumul comunal din localitate, şi, într-o curbă, cel care conducea mopedul a intrat pe sensul opus şi s-a izbit frontal într-un autoturism condus de un localnic. 
Fără cască de protecţie, minorul de 12 ani din faţă a suferit leziuni grave, celălalt copil, şi el fără cască, fiind accidentat uşor. 
Conform legislaţiei rutiere, motoscuterele pot fi conduse doar de minorii care au împlinit 16 ani şi au absolvit un curs de legislaţie rutieră, care, cel puţin teoretic, le asigură o minimă cunoaştere a regulilor de circulaţie.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi copii şi două adolescente, victime după accidente de motoscuter.
 Vizualizări articol: 494 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi copii şi două adolescente, victime după accidente de motoscuter0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei