Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 dec 2009 - Anul XIV, nr. 283 (4269)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comentarii

PSD despre „adevărata faţă a lui Traian Băsescu”, arătată la final de mandat

Miercuri, 2 Decembrie 2009 (15:30:33)

 Declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu, de la OTV, despre modul în care l-a numit pe Claudiu Săftoiu la conducerea SIE, la rugăminţile soţiei sale, la acea vreme consilier la Cotroceni, sunt considerate de liderii PSD Suceava drept definitorii pentru actualul ocupant al fotoliului de la Cotroceni. Deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că la final de mandat se vede „faţa adevărată a preşedintelui Traian Băsescu, care 5 ani ne-a spus că nu a făcut şi nu face compromisuri şir vedem că acest lucru a fost o mare minciună”. „Aflăm asta chiar din gura domniei sale. Nu ne referim neapărat la portofolii înfiinţate pentru oameni de suflet ai domniei sale în Guvernul Boc, nu la oameni care au fost puşi pe anumite portofolii pentru a îndeplini anumite obligaţii pentru Traian Băsescu, ci la faptul că un serviciu de informaţii externe, foarte important pentru statul român, a fost atribuit unui apropiat al domnului Băsescu neţinând cont de competenţă, de pregătire, ci numai de rugăminţi”, a declarat Bejinariu, care a citat declaraţia preşedintelui Băsescu. Acesta a afirmat, la OTV, că „cel mai urât lucru este ca după ce te-a luat cineva dintr-un purtător de cuvânt, te-a făcut ministru, consilier prezidenţial este rang de ministru. Ţi-a poftit sufleţelul să-ţi fie soţul şef de serviciu secret. Ţi l-a făcut preşedintele şef de serviciu secret. Şi când constaţi că e căciula mai mare decât capul soţului, să te superi că ţi l-a schimbat. Păi cine l-a pus să vorbească prostii?", referitor la modul cum a ajuns Claudiu Săftoiu şef la SIE.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD despre „adevărata faţă a lui Traian Băsescu”, arătată la final de mandat.
 Vizualizări articol: 1560 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
PSD despre „adevărata faţă a lui Traian Băsescu”, arătată la final de mandat1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei