Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 iul 2009 - Anul XIV, nr. 157 (4143)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

11 milioane de euro, bani europeni pentru trei proiecte sucevene

Miercuri, 8 Iulie 2009 (15:26:16)

Proiectele depuse pe măsura 3.2.2, “renovarea şi dezvoltarea satelor”, de comunele Baia şi Voitinel, precum şi de Asociaţia de dezvoltare intracomunitară Gălăneşti- Frătăuţii Vechi, au fost aprobate la finanţare în urma soluţionării rapoartelor de contestaţii la nivelul Agenţiei de Plăţi Pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit.
Şeful Oficiului Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, Ovidiu Donţu, a arătat că proiectele se referă la modernizare drumuri comunale, alimentare cu apă potabilă, reţea de canalizare şi staţie de epurare pentru comuna Voitinel, modernizare drumuri comunale şi alimentare cu apă în sistem centralizat în comuna Baia şi modernizarea comunelor Gălăneşti şi Frătăuţii Vechi.
Valoarea proiectelor depuse de comunele Baia şi Voitinel se ridică la suma de 2,5 milioane de euro fiecare, iar cel al Asociaţiei Gălăneşti-Frătăuţii Vechi, la 6 milioane de euro.
Donţu a subliniat că, din totalul de 17 proiecte selectate, în judeţul Suceava, pe măsura 3.2.2, în 2008 s-au aprobat opt proiecte ale beneficiarilor publici, în valoare totală de 23.500.000 euro.
„Cele trei proiecte se adaugă altor cinci, care au fost selectate după sesiunea din martie 2008, proiecte de dezvoltare rurală pentru comunele Vicovu de Jos, Forăşti, Păltinoasa, Valea Moldovei şi Fîntîna Mare. Proiectele pentru beneficiarii publici pe măsura 3.2.2 sunt finanţabile pentru cheltuielile eligibile în procent de 100% prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală”, a declarat Donţu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 11 milioane de euro, bani europeni pentru trei proiecte sucevene.
 Vizualizări articol: 693 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
11 milioane de euro, bani europeni pentru trei proiecte sucevene5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei