Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 apr 2009 - Anul XIV, nr. 98 (4084)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cusurgiu

Senatorul Prodan găseşte cusur Legii salarizării unice

Joi, 30 Aprilie 2009 (15:07:47)
Dacă noua lege unică a salarizării nu va cuprinde un nomenclator al funcţiilor bugetare şi un sistem grilă de salarizare pentru fiecare minister în parte, atunci vom asista la un război între instituţiile şi ministerele statului. Afirmaţia aparţine senatorului PNL de Suceava, Tiberiu Prodan şi a fost făcută joi, într-o conferinţă de presă. Prodan consideră că acest tip de salarizare unitară este necesară, însă nu aşa cum încearcă să o promoveze actuala putere. În opinia parlamentarului liberal, proiectul Legii salarizării unice ignoră principiul performanţei şi va conduce la demotivarea salariaţilor din sistemul bugetar. „Considerăm că este necesară acest tip de salarizare unitară, totuşi eu îmi pun câteva semne de întrebare. Această nouă lege de salarizare în mod evident ignoră principiul performanţei şi în mod inevitabil va conduce la demotivarea salariaţilor din sistemul bugetar. Cei performanţi se vor îndrepta spre alte sectoare de activitate şi e normal să fie aşa, ca să poată să fie apreciată activitatea lor. Posturile care vor rămâne vacante credem că vor fi ocupate greu, ceea ce este însă destul de dureros pentru că o parte din posturi vor fi ocupate de diferiţi clienţi politici, nu de oameni performanţi”, a spus Prodan. Senatorul liberal a ţinut să precizeze că în timpul guvernării PNL au avut loc mai multe discuţii cu sindicatele pe marginea proiectului legii salarizării unice şi că singurul partid care nu a participat la discuţii a fost PD-L. 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatorul Prodan găseşte cusur Legii salarizării unice .
 Vizualizări articol: 760 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Senatorul Prodan găseşte cusur Legii salarizării unice1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei