Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 mar 2009 - Anul XIV, nr. 67 (4053)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Solicitare

Iordache solicită control financiar la FC Cetatea

Luni, 23 Martie 2009 (14:55:56)
Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, consilierul local Virginel Iordache, solicită verificarea modului în care echipa de fotbal FC Cetatea a cheltuit banii publici alocaţi de primărie, ca sponsor principal. În acest sens, Iordache îi cere primarului Ion Lungu constituirea unei comisii din care să facă parte câte un consilier local de la fiecare partid. Social democratul consideră că o asemenea verificare este necesară, cu atât mai mult cu cât în intervalul 2006-2009 conducerea clubului nu a prezentat Consiliului Local nici un raport cu privire la cheltuirea banilor de la buget, aşa cum ar fi fost normal. În opinia lui Virginel Iordache, FC Cetatea a ajuns „o cetate netransparentă” a cheltuirii banului public. „Facem această solicitare deoarece tot mai mulţi oameni de afaceri se îndoiesc de utilitatea sumelor ce le achită ca taxă de sport, taxă destinată bunului mers al activităţii de la FC Cetatea şi în urma căreia aceşti oameni de afaceri nici măcar nu primesc o invitaţie la meciurile de fotbal. Pe de altă parte, reamintesc că actualul preşedinte al FC Cetatea nu a făcut nici o informare Consiliului Local asupra modului în care s-au cheltuit banii publici şi, de ce să nu spun, poziţia în clasament a echipei lasă foarte mult de dorit. Este pe ultimul loc şi se nasc tot mai multe semne de întrebare asupra modului în care banii publici sunt cheltuiţi la club”, a spus Iordache. Preşedintele PSD Suceava a ţinut să precizeze că intenţia sa nu este aceea de a pune tălpi activităţii sportive, în speţă clubului de fotbal, însă consideră că populaţia trebuie să ştie cum sunt cheltuiţi banii adunaţi din taxe şi impozite. „Nu pot accepta ca bani publici să fie cheltuiţi ineficient”, a încheiat Iordache.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iordache solicită control financiar la FC Cetatea .
 Vizualizări articol: 571 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Iordache solicită control financiar la FC Cetatea1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei