Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 iun 2008 - Anul XIII, nr. 134 (3815)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Şase mii de candidaţi la bacalaureatul din acest an

Marţi, 10 Iunie 2008 (15:58:54)

Şase mii de absolvenţi de liceu din judeţul Suceava vor începe peste două săptămâni examenul de bacalaureat. Potrivit purtătorului de cuvânt al IŞJ Suceava, Laura Hacman, „numărul candidaţilor va putea suferi modificări după încheierea cursurilor din acest an şcolar, în cazul în care vor exista elevi care nu vor promova anul”.
Pentru organizarea şi desfăşurarea examenului în judeţul Suceava au fost stabilite 20 de centre de examen, cărora le-au fost arondate 43 unităţi şcolare liceale din învăţământul de stat şi particular şi 6 centre zonale de evaluare ( Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza”, Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, Liceul cu Program Sportiv Suceava, Colegiul Agricol Fălticeni, Grupul Şcolar „Andronic Motrescu” Rădăuţi, Grupul Şcolar Nr. 1 Câmpulung Moldovenesc).
Candidaţii proveniţi din învăţământul particular, precum şi cei din învăţământul de stat care au susţinut în anii anteriori examenul de cel puţin două ori vor achita o taxă în valoare de 205 lei, conform unei decizii MEdCT.
Între cazurile speciale înregistrate până în prezent la Comisia Judeţeană de Bacalaureat există o solicitare de susţinere a examenului la domiciliu de către un elev netransportabil, precum şi crearea de condiţii optime pentru desfăşurarea examenului în cazul absolvenţilor cu deficienţe du auz şi vorbire de la Grupul Şcolar Bivolărie.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şase mii de candidaţi la bacalaureatul din acest an.
 Vizualizări articol: 710 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Şase mii de candidaţi la bacalaureatul din acest an1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Intrebare trimis de
(10 iun 2008, 23:05:42
Vreau sa stiu la cat ajunge in acest an spaga la BAC ? Ma intereseaza si la oral si pentru scris ? Poate imi spuneti si o persoana de legatura inafara lui Monacu care cere prea mult ? Astept vesti !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei