Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 mai 2008 - Anul XIII, nr. 101 (3782)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reclamaţii

PSD a reclamat la Poliţie „modul ilegal” în care PD-L a început campania

Vineri, 2 Mai 2008 (19:39:45)

Social democraţii au reclamat la Poliţie „modul ilegal” în care PD-L a început campania electorală pentru alegerile locale din 1 iunie şi au cerut poliţiştilor să nu se mai eschiveze şi să ia măsurile pe care le prevede legea. Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Virginel Iordache, a declarat că democrat-liberalii au încălcat legea în primul rând prin faptul că au început afişajul cu câteva ore bune înainte de a se da oficial startul campaniei electorale, adică pe 1 mai şi nu pe 2 mai începând cu ora 0.00. „PSD condamnă modul acesta de a fura startul în campania electorală şi dorim ca şi PD-L, în frunte cu Flutur Gheorghe, să respecte legile acestui stat”, a declarat Iordache.

El susţine că în noaptea de 1 spre 2 mai, în jurul orelor 0.30, „oameni ai PD-L au sărit la bătaie la oameni de la PSD”. El a spus că PSD-iştii nu lipeau afişe, ci erau într-o acţiune de identificare a locaţiilor unde urmau să lipescă afişe cu candidaţii social democraţi. De asemenea, Iordache îi acuză pe cei de la PD-L că au apelat la „membri ai lumii interlope” pentru a le păzi afişele. El a arătat că la Mihoveni casa doctorului Poroh „a fost devalizată, gardul şi pereţii fiind tapetaţi cu înscrisuri PD-L” şi că cei de la poliţia comunitară din municipiul Suceava au violat spaţii private. „Au fost violate spaţii private. Este vorba de farmacia din Obcini, unde doi agenţi comunitari au intrat, au legitimat farmacista şi au obligat-o să dea jos două postere cu Gavril Mîrza, deşi acestea nu aveau nici un însemn electoral. Este o încălcare gravă a drepturilor omului”, a spus purtătorul de cuvânt al PSD Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD a reclamat la Poliţie „modul ilegal” în care PD-L a început campania.
 Vizualizări articol: 636 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD a reclamat la Poliţie „modul ilegal” în care PD-L a început campania0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tusea si junghiul trimis de
( 2 mai 2008, 23:20:02
Actiune de identificare la 0.30 noaptea ???

Astia (PSD si PD-L) ne iau de fraieri.
2.   Iordache mujicul trimis de
( 3 mai 2008, 00:08:28
Iordache a vrut sa bata niste tineri de la nu stiu ce partid, aseara. Copii s-au speriat si au anuntat jandarmeria. In loc sa-si ceara, mujicul de Iordache s-a gandit sa faca el o plingere, sa scape.
3.   Mai ceva ca-n Caragiale, oameni buni! trimis de
( 3 mai 2008, 08:57:32
Nu tin cu niciun partid. Sint un sucevean oarecare pe care nu-l intereseaza politica. Si nici nu cred ca voi merge la vot, de greata ce mi-e de toti! Dar, e o problema. Ce cauta ieri PDL-ul lui Flutur si Lungu, la Primaria a carui primae este(inca) acelasi Lungu? Ce legatura are i institutie publica administrativa cu nebunia politica? Lungu chiar a innebunit cu totul! Coloana partidului sau a plecat DE LA PRIMARIE!!! Chiar nu mai sint in stare sa discearna politica de administratie?!

Si ma mai intreb un lucru. Cine totusi conduce municipiul Suceava intr-o luna jumatate de campanie? Si cum isi justifica salariile Lungu, Zarojanu si Dontu, care muncesc la stat, adica sint bugetari, iar dansii fac politica 24 de ore din 24?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei