Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 apr 2008 - Anul XIII, nr. 77 (3758)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proces

Lungu a făcut plângere penală împotriva lui Donţu

Marţi, 1 Aprilie 2008 (17:59:20)
Primarul de Suceava, Ion Lungu, a anunţat, marţi, că a făcut plângere penală pentru calomnie şi insultă împotriva contracandidatului său la Primăria Suceava, din partea PSD, consilierul local Ovidiu Donţu. Lungu a declarat că Donţu l-a jignit atât pe el, cât şi pe familia sa, fâcându-i în presă un portret de „gangster local”.Plângerea a fost depusă de primar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava pentru că doreşte să apere onoarea familiei sale. Declaraţiile politice făcute de Ovidiu Donţu în ultima perioadă pe tema afacerilor indirecte derulate de fratele lui Ion Lungu cu Primăria Suceava sunt considerate de primar defăimătoare şi prin urmare a apelat la instanţă pentru restabilirea adevărului. „Ovidiu Donţu a sărit calul. În aceste trei săptămâni de campanie electorală, care nu este oficial campanie electorală, domnul Donţu a adus mai multe jigniri la adresa mea şi a familiei mele, a atentat la onoarea mea şi a familiei mele încercând să-mi creioneze un chip de gangster, de mafiot al oraşului. De aceea, ieri m-am adresat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava şi am depus o plângere penală împotriva domnului Donţu pentru calomnie şi insultă. Am făcut acest lucru în primul rând ca să-mi apăr onoarea familiei şi în al doilea rând ca să-l ajut pe domnul Donţu, dacă tot are aceste documente compromiţătoare, să le arate în faţa procurorilor. O să fie chemat la procuratură, să dea declaraţii. Vreau să-l scutesc de acest efort, să le arate la televizor”, a declarat, în conferinţă de presă, Ion Lungu. Primarul de Suceava a precizat că, dacă Donţu nu va putea proba cele afirmate, va trebui să plătească. Despăgubirile morale solicitate de primar sunt de 1 leu pentru că, a spus el, „pentru mine contează onoarea şi nu banii”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu a făcut plângere penală împotriva lui Donţu.
 Vizualizări articol: 1767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Lungu a făcut plângere penală împotriva lui Donţu5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PSD-ul e CANGRENA ! trimis de
( 2 apr 2008, 02:38:58
Cum poate Ovidiu Dontu sa-si demonstreze probitatea morala, pentru functia de primar al Sucevei la care aspira, atat timp cat este directorul unei institutii, in speta Camera de Comert si Industrie Suceava care desfasoara licitatii trucate dedicate clientelei de partid si cerseste bani de la agentii economici din judet cu pretextul de a le asigura acestora prezenta la topul firmelor (agenti economici care cotizeaza de frica, evident). Mai mult, pentru aceste licitatii trucate Bursa de Marfuri Suceava percepe un comision ILEGAL contrar legii. Toti agentii economici pot confirma cele spuse. Mai mult, la Camera de Comert exista un departament juridic, platit din veniturile institutiei, departament care insumeaza de fapt angajatii firmei de consultanta Dontu & Co. Nu votati PSD-ul. E un cancer. Sunt corupti pana-n maduva oaselor !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei