Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 mar 2008 - Anul XIII, nr. 59 (3740)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inopinat

Ministrul Adomniţei, în vizită-fulger în patru şcoli sucevene

Marţi, 11 Martie 2008 (16:24:42)
Prezent marţi la Suceava, ministrul educaţiei, Cristian Adomniţei nu a ratat ocazia de a face şi o vizită inopinată în câteva dintre şcolile din municipiul. El a vizitat patru instituţii de învăţământ preuniversitar şi Universitatea „Ştefan cel Mare”. Potrivit ministrului Adomniţei, vizita nu s-a dorit a fi un control, ci doar o informare în legătură cu problemele cu care acestea se confruntă.Prima instituţie de învăţământ vizitată a fost Şcoala Generală nr. 10 din Burdujeni, în criză a spaţiului de învăţământ, după care au urmat Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” şi grădiniţa cu program normal şi prelungit aflată în subordonarea acestei instituţii. Şi aici Adomniţei a constatat aceeaşi problemă, şi anume insuficienţa spaţiului de învăţământ. „Sunt necesare 18 miliarde de lei vechi pentru reabilitarea şi crearea de spaţii noi în această instituţie”, a spus Adomniţei. De la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Cristian Adomniţei a trecut pe la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, care are nevoie de reabilitarea sălii de sport, apoi pe la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”, unde ministrul Adomniţei a avut ocazia să participe la aniversarea unui cadru didactic al şcolii. Ultima şcoală vizitată de Adomniţei a fost Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, de unde a plecat la Universitatea „Ştefan cel Mare”, unde  a constatat că lucrările la Corpul E nu au fost terminate, din vina constructorului, deşi termenul limită de execuţie era 1 martie 2008.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Adomniţei, în vizită-fulger în patru şcoli sucevene.
 Vizualizări articol: 510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ministrul Adomniţei, în vizită-fulger în patru şcoli sucevene5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   NU MAI INGRAMADITI COPII IN CLASE trimis de
(11 mar 2008, 21:16:23
NU TREBUIE SA FIE MAI MULT DE 22 LA GRADINITE SI 25 IN CLASA I-IV,NU SE POATE LUCRA NU MAI ESTE CALITATE CI CANTITATE.
2.   Ministrul care constata trimis de
(11 mar 2008, 23:08:10
Eram la 3 metri de tine,bai ministrule.Toti te pupau in fund,in frunte cu directorul.Ce ma ?vii cu jeepul sa constati ce nu merge in scoala noastra? De constatari suntem satui.De constat pot sa constat si eu.Mare chestie.SI nu inteleg de ce domn Popescu statea drept in fata ta.Toti stateati drepti ma.Parca era tata.

In fine.Vine unu ca tine care nu stie sa numere stelele de pe un steag ca sa ce? sa CONSTATE?asta pot s-o fac si eu.o putem face toti.nu intreba cine sunt:))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Turtiţe cu pesmet 24 bucăţi - 60 minute 500ml lapte3 ouă1 lămâie6 linguri zahăr25g drojdie proaspătă3 linguri pesmet dulce300g prunefăinăun vârf de cuţit sareulei pentru prăjit Bateţi ouăle puţin şi turnaţi peste ele laptele... Citeşte