Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 ian 2008 - Anul XIII, nr. 25 (3706)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Invitaţie

PNL îl aşteaptă cu porţile larg deschise pe Adrian Artenie

Joi, 31 Ianuarie 2008 (14:07:52)

Liberalii suceveni pregătesc adeziunea pentru consilierul judeţean PD Adrian Artenie, pe care colegii săi de la PLD nu-l mai vor în noul PD-L. Preşedintele organizaţiei municipale Suceava a PNL, Angela Zarojanu, ne-a declarat că Arteni ar putea primi în PNL chiar şi o funcţie de vicepreşedinte, iar liderul consilierilor judeţeni liberali, Bogdan Cristache, a anunţat că PNL apreciază oamenii care luptă pentru partidul din care fac parte “şi nu întâmplător s-a făcut afirmaţia că la noi porţile sunt larg deschise pentru toţi oamenii de bună credinţă”. Totodată, Cristache şi-a exprimat stupefacţia că lui Arteni i s-a retras sprijinul politic şi a fost ameninţat cu excluderea de PD-L, după ce acesta a solicitat în Consiliul Judeţean să fie diminuate sumele alocate localităţilor Rîşca şi Fălticeni, cu primari PRM şi PNL, în favoarea comunelor Rădăşeni şi Preuteşti, care au primari PD.
După ce a aflat că i s-a retras sprijinul politic, Adrian Artenie a declarat că nu doreşte să devină membru PD-L deoarece această formaţiune a abandonat programul Alianţei D.A., cu care PD a câştigat alegerile generale din 2004, alături de PNL. “Acum doar PNL mai urmează acest program şi cred că voi merge la ei”, a declarat Adrian Artenie. Acesta a mai spus că împreună cu el va pleca la PNL “tot scheletul organizaţiilor PD din cele 18 localităţi din zona Fălticeni”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL îl aşteaptă cu porţile larg deschise pe Adrian Artenie.
 Vizualizări articol: 1014 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PNL îl aşteaptă cu porţile larg deschise pe Adrian Artenie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ...... trimis de
(31 ian 2008, 19:00:01
..mai pnlistilor..!!numai un dobitoc ca mine va mai trebuieste in organizatie....si aveti lista completa...uitati-va la poza mea de mai sus ...ce fata de bou fara coarne sunt ! sunt bun de pus la arat..alaturi de Steciuc ,marele si iubitul conducator de la PNLSuceava...si sa va mai spun una...Lungu si cu Tofan....au trecut la ...PDL...asa ca ,schimbul intre PNL..si PDL...e perfect...un bou ,pe 2 ratati...sigur face!mai ales daca considerati si greutatea mea!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă de legume cu pui 6 porţii - 70 minute 400g piept de pui 2 cepe 2 morcovi 1 ţelină mică 1 conopidă mică 1 ardei gras 1 rădăcină pătrunjel 100g unt 1 leg. pătrunjel •± sare, piper Curăţaţi legumele, spălaţi-le bine, tăiaţi-le în... Citeşte