Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 ian 2008 - Anul XIII, nr. 25 (3706)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dezinteres

900 de tineri au pierdut şansa de a obţine o locuinţă ANL luna viitoare

Joi, 31 Ianuarie 2008 (14:16:00)

Doar o treime dintre tinerii care au solicitat Primăriei Suceava să le repartizeze un apartament ANL au rămas în cursa de obţinere a unei astfel de locuinţe luna viitoare. Dintre cele 1.200 de dosare cu cereri pentru obţinerea unei astfel de locuinţe, doar 300 au fost actualizate de titulari, în termenul stabilit de municipalitate, care a fost ultima zi a lunii ianuarie.
Actualizarea acestor dosare este necesară în contextul în care, în luna noiembrie 2007, criteriile de stabilire a punctajului în vederea obţinerii unei locuinţe ANL au fost modificate.
„Până în acest moment, din dosarele actualizate, cel mai mare punctaj obţinut este de 60 de puncte, iar cele mai mici variază între 30 şi 32 de puncte. Cele mai multe dosare au acumulat între 45 şi 53 de puncte”, a declarat primarul de Suceava, Ion Lungu.
Acesta a subliniat că tinerii solicitanţi care au împlinit deja 36 de ani sau vor împlini această vârstă până la data repartizării locuinţelor nu vor mai putea beneficia de o locuinţă ANL. Municipalitatea estimează să facă o primă repartiţie în luna martie a acestui an. Este vorba despre 72 de locuinţe din ansamblul Privighetorii, din cartierul Burdujeni, o parte dintre acestea fiind la mansardă.
În acest an, a început construirea a 80 de apartamente ANL în zona Metro, Primăria Suceava având deja aprobarea pentru ridicarea a încă 80 de astfel de locuinţe, în aceeaşi zonă, lucrări care vor începe, cel mai probabil tot în 2008. Cei care nu şi-au actualizat dosarele până ieri pot să o facă de acum înainte pentru viitoarele apartamente din zona Metro.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 900 de tineri au pierdut şansa de a obţine o locuinţă ANL luna viitoare.
 Vizualizări articol: 914 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
900 de tineri au pierdut şansa de a obţine o locuinţă ANL luna viitoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Furaciune trimis de
(31 ian 2008, 15:03:03
Ala care are pajero parcat acolo nu avea bani de locuinta, trebuia tot statul sai dea? f....va in gura de nenorociti
1.1  RE: Furaciune trimis de
(31 ian 2008, 23:05:07
bine punctat frate. am avu si eu dosar la ei, mi-a venit hirtie dar avind in vedere ca trebuia sa stau si eu intr-un apartament de la ANL de acum 4 anidar s-a gasit altul mai"sarac" cu fonctie m-am lasat pagubas cu reactualizarea dosarului

sanatate sa fie!
2.   Eu sunt sarac ca am doar 3 masini trimis de
(31 ian 2008, 23:58:27
dati mi bre si mie un apartament cu chirie mica ca lui Geoana ca nu am unde duce gagicile pe care le agat in baruri..sunt caz social...sa va sesizati, adresa mea e in barurile din fata primariei care conform legii tre sa aiba o distanta...da de unde ca sunt si langa unversitate..acolo fomiste...oare a cui e restaurantul din colt cu floraria din fata primariei?ca fac vanzare buna acolo..vreau sa dau un premiu

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă de legume cu pui 6 porţii - 70 minute 400g piept de pui 2 cepe 2 morcovi 1 ţelină mică 1 conopidă mică 1 ardei gras 1 rădăcină pătrunjel 100g unt 1 leg. pătrunjel •± sare, piper Curăţaţi legumele, spălaţi-le bine, tăiaţi-le în... Citeşte