Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 nov 2007 - Anul XII, nr. 286 (3657)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liga I

Dinamo şi Rapid au scăpat de suspendări

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, joi, că decizia de ridicare a suspendărilor cluburilor Dinamo şi Rapid, luată de membrii Comisiei de Apel, este una corectă. "Cluburile nu au nicio vină, încă o dată vă spun. Spectatorii turbulenţi trebuie înlăturaţi de pe stadion, nu să sufere publicul cinstit şi corect. Foarte bine a făcut Comisia de Apel. Huliganii vor fi opriţi numai prin legi aspre. Aşteptăm să iasă legea în curând. Zilele astea intră în plen", a spus Dragomir. Comisia de Apel a FRF a decis, joi, anularea sancţiunilor cu suspendarea terenului dictate de Comisia de Disciplină cluburilor Rapid şi Dinamo, păstrând însă amenzile. Cluburile Dinamo şi Rapid au fost sancţionate de către Comisia de Disciplină cu două etape, respectiv una, ca urmare a incidentelor de la meciul direct, ce a avut loc în cadrul etapei a XV-a a Ligii I.

Dinamo va fi judecată şi pentru incidentele din Ghencea

În ciuda deciziei luate, joi, Dinamo ar putea juca totuşi fără spectatori partida cu UTA din cadrul etapei a XVII-a a Ligii I, gruparea alb-roşie urmând să fie judecată, vineri, de Comisia de Disciplină a FRF pentru incidentele de la derbiul cu Steaua. Aceasta este cea de-a doua decizie în favoarea clubului Dinamo luată de Comisia de Apel, după incidentele din prima etapă a Ligii I, când Comisia de Disciplină a sancţionat gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare tot cu disputarea a două etape fără spectatori. Atunci suporterii dinamovişti s-au bătut cu forţele de ordine. Comisia de Disciplină a FRF a decis pe 21 noiembrie ca echipa Dinamo să dispute două meciuri pe teren propriu fără spectatori, iar Rapid o partidă cu porţile închise, după incidentele de la întâlnirea dintre cele două formaţii, câştigată de rapidişti cu scorul de 2-0. De asemenea, clubul Dinamo a fost amendat cu 50.000 de lei, iar Rapid cu 30.000 de lei. Cele două grupări au fost suspendate pentru incidentele de la partida din 4 noiembrie, din etapa a XV-a a Ligii I, dar şi pentru scandările rasiste ale suporterilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dinamo şi Rapid au scăpat de suspendări.
 Vizualizări articol: 630 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dinamo şi Rapid au scăpat de suspendări0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Fasole albă cu legume 4 porţii - 70 minute 500g fasole albă fiartă2 morcovi1 rădăcină păstârnac1 ţelină1 sfeclă mai mică2 rădăcini de pătrunjel3 fire de ceapă verde sau1 fir de praz1 leg. mărar verde2 căţei de usturoi100ml ulei1 linguriţă... Citeşte