Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 nov 2007 - Anul XII, nr. 286 (3657)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liga Campionilor

Lucescu şi Şahtior, înfrângere în ultimul minut

Formaţia Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-1, de Celtic Glasgow, în etapa a V-a a grupei D din Liga Campionilor, iar în urma acestui rezultat AC Milan, care a remizat, 1-1, cu Benfica Lisabona, s-a calificat în optimile competiţiei. Şahtior Doneţk, formaţie la care Răzvan Raţ a fost integralist, a deschis scorul prin Brandao, în minutul 4. Celtic a restabilit egalitatea prin Jarosik '45 şi a marcat golul victoriei prin Donati '90+2. Victoria scoţienilor a ajutat-o pe AC Milan să-şi asigure calificarea în optimile Ligii Campionilor cu o etapă înainte de încheierea grupelor, deşi a obţinut doar o remiză în partida din deplasare cu Benfica Lisabona, scor 1-1. Pentru AC Milan a marcat Pirlo '15, iar Benfica a egalat prin Pereira '20. În urma acestor rezultate, AC Milan este lider în grupa D, cu 10 puncte, şi nu mai poate pierde locul doi, deoarece are patru puncte mai mult decât Şahtior, care ocupă poziţia a treia, cu 6 puncte, în condiţiile în care în joc mai sunt doar 3 puncte. Pe locul doi se află Celtic Glasgow, cu 9 puncte, şi luptă pentru calificare cu Şahtior. Ultima poziţie în grupa D este ocupată de Benfica Lisabona, cu 4 puncte. Ultima etapă a grupei D programează, la 4 decembrie, întâlnirile AC Milan - Celtic Glasgow şi Şahtior Doneţk - Benfica Lisabona. Şahtior se poate califica în optimile LC doar dacă învinge Benfica şi Celtic pierde partida cu AC Milan. În acest caz, formaţia ucraineană şi cea scoţiană ar avea acelaşi număr de puncte, 9, însă Şahtior ar avea avantajul oferit de rezultatele directe (2-0 în tur, pe teren propriu, şi 1-2 în retur, la Glasgow).

Real Madrid, în suferinţă

Formaţia Werder Bremen a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa Real Madrid, în etapa a V-a a grupei C din Liga Campionilor, în care s-a mai disputat întâlnirea Lazio Roma - Olympiakos Pireu, scor 1-2. La Bremen, pentru gazde au marcat Rosenberg '5, Sanogo '40 şi Hunt '58, iar Real Madrid a punctat prin Robinho '14 şi Van Nistelrooy '71. În celălalt meci al grupei, Lazio - Olympiakos, scor 1-2, gazdele au deschis scorul prin Pandev '30, iar pentru greci au marcat Galletti '35 şi Kovacevici '64. În urma acestor rezultate, ocupantele primelor două locuri, care se vor califica în optimile Ligii Campionilor, cea a poziţiei a treia, care va continua în Cupa UEFA, şi ultima clasată, care va părăsi cupele europene, vor fi cunoscute doar la finalul ultimei etape, care programează, la 11 decembrie, partidele Real Madrid - Lazio Roma şi Olympiakos Pireu - Werder Bremen.

După cinci etape, clasamentul grupei C este următorul: 1. Real Madrid - 8 puncte, 2. Olympiakos - 8 puncte, 3. Werder Bremen - 6 puncte, 4. Lazio - 5 puncte.

Liverpool încă are şanse

Echipa engleză Liverpool a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-1), formaţia portugheză FC Porto, în etapa a cincea a grupei A a Ligii Campionilor. Pentru Liverpool au marcat Torres '19, '78, Gerrad '84 (penalti) şi Crouch '87, în timp ce FC Porto a înscris prin Lisandro Lopez '33. În celălalt meci al grupei A, echipa turcă Beşiktaş Istanbul a învins, scor 2-1, formaţia franceză Olympique Marseille. Pentru Beşiktaş au marcat Tello, în minutul 19 şi Bobo '88, în timp ce pentru Olympique a înscris Taiwo '65.

Clasament: 1. FC Porto - 8 puncte; 2. Olympique Marseille - 7 puncte; 3. Liverpool- 7 puncte; 4. Beşiktaş - 6 puncte.

Ultima etapă programează, la 11 decembrie, meciurile FC Porto - Beşiktaş şi Olympique Marseille - Liverpool.

Chelsea s-a calificat în optimi

Echipa Chelsea Londra s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 4-0 (3-0), formaţia norvegiană Rosenborg Trondheim în etapa a cincea a grupei B a competiţiei. Golurile au fost marcate de Didier Drogba '8 şi '20, Alex '40 şi J. Cole '73. În celălalt meci al grupei B, Valencia şi Schalke 04 au terminat la egalitate, scor 0-0.

Clasament: 1. Chelsea -11 puncte; 2. Rosenborg - 7 puncte; 3. Schalke 04 - 5 puncte; 4. Valencia - 4 puncte.

Ultima etapă programează meciurile Chelsea - Valencia şi Schalke - Rosenborg.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucescu şi Şahtior, înfrângere în ultimul minut.
 Vizualizări articol: 630 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucescu şi Şahtior, înfrângere în ultimul minut0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Fasole albă cu legume 4 porţii - 70 minute 500g fasole albă fiartă2 morcovi1 rădăcină păstârnac1 ţelină1 sfeclă mai mică2 rădăcini de pătrunjel3 fire de ceapă verde sau1 fir de praz1 leg. mărar verde2 căţei de usturoi100ml ulei1 linguriţă... Citeşte