Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 nov 2007 - Anul XII, nr. 259 (3634)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Handbal

Studenţii pot bifa a patra victorie din tur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După două săptămâni de pauză competiţională, în care au jucat doar un meci de pregătire cu Ştiinţa Bacău, duminică, de la orele 11.00, echipa locală de handbal, CS Universitatea revine în faţa propriilor suporteri într-o partidă în care adversar va fi echipa Uztel Ploieşti. Studenţii nu vor avea o misiune prea facilă şi asta deoarece ploieştenii au avut un început de campionat nu foarte bun, excepţie făcând meciul cu Constanţa şi de aceea vor veni pregătiţi din toate punctele de vedere, mai ales că în continuarea campionatului vor avea meciuri şi mai grele. Elevii antrenorului Petru Ghervan s-au mai întâlnit cu Uztel-ul şi vara aceasta, în perioada de pregătire, atunci când au câştigat cu 30 – 27, partida ce i-a dus în finala turneului de la Odorhei. „În acest meci va trebui să ne facem jocul şi să fructificăm de atuurile pe care le avem, în special dinamismul şi rapiditatea, dar în acelaşi timp să eliminăm punctele lor tari, în special forţa fizică. Sunt de părere că în această întâlnire, diferenţa se va face la nivelul mobilizării şi determinării, şi de aceea îmi doresc să avem câştig de cauză, în speranţa că şi jucătorii au înţeles acest lucru”, a declarat înaintea meciului, antrenorul Petru Ghervan. Joi, într-un meci disputat în avans din această a şaptea etapă, UCM Reşiţa s-a impus în faţa celor de la CSM D&C Oradea cu scorul de 36 – 31(15 – 11).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Studenţii pot bifa a patra victorie din tur.
 Vizualizări articol: 435 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Studenţii pot bifa a patra victorie din tur0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei