Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 nov 2007 - Anul XII, nr. 258 (3633)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Veşti bune

Mutu şi Chivu, lăudaţi de presa italiană

Site-ul goal.com a scris că atacantul Adrian Mutu a creat delir printre suporterii echipei AC Fiorentina, după prestaţia avută în partida câştigată, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei SSC Napoli, în etapa a X-a a campionatului Italiei. "Prandelli nu i-a acordat nicio zi de pauză şi românul nu a deziluzionat. A creat golul lui Vieri şi alte câteva splendide acţiuni, creând delir printre suporterii Fiorentinei", a scris sursa citată, care i-a acordat nota 6,5 internaţionalului român. Agenţia Datasport, site-urile calciotoscano.it, violanews.com şi fiorentina.it l-au nota cu 7 pe Mutu. "Cel mai bun jucător al Fiorentinei, alături de Frey şi Vieri. Şerpuiri, driblinguri, pase decisive, ocazii de gol. Acesta a fost repertoriul românului, unul dintre cele mai bune", a scris Datasport. "Românul este mereu ultimul care renunţă. A dat pasa decisivă la golul marcat de Vieri, la fel cu a făcut-o şi la Villarreal", a notat calciotoscano.it. "Începutul nu arăta prea bine, dar apoi s-a schimbat totul. S-a lansat într-o acţiune magnifică pe partea stângă şi l-a servit perfect pe Vieri. Chiar dacă a ratat câteva ocazii, Mutu este omul decisiv pentru Fiorentina", a scris violanews.com. "Nu a fost în zi de graţie, dar a ştiut să ajute echipa. Apoi a venit acea fază de geniu de la golul lui Vieri. Acţiune de mare jucător. Mutu a fost decisiv aşa cum se întâmplă mereu", a notat fiorentina.it. În schimb, site-urile fiorentinanews.com şi firenzeviola.it i-au acordat doar nota 6,5 atacantului român. "Superbă pasa de gol pentru Vieri, dar neatent la o fază în care putea înscrie. A înnebunit defensiva lui Napoli prin şerpuirile sale", a scris fiorentinanews.com.

"A ratat trei ocazii mari de gol, dar s-a revanşat la gol când i-a oferit o minge de aur lui Vieri", a notat firenzeviola.it. Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a fost integralist şi a centrat la golul marcat de Vieri, în minutul 61, în victoria, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în faţa echipei SSC Napoli, în etapa a X-a din Serie A.

 

Chivu, cel mai bun meci sub culorile lui Inter

 

Agenţia Datasport a scris că fundaşul Cristian Chivu a avut cea mai bună prestaţie în tricoul echipei Internazionale Milano în partida câştigată, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, în faţa formaţiei Genoa, din etapa a X-a a campionatului Italiei. "Chivu a avut cea mai bună prestaţie în tricoul echipei Inter Milano. L-a anihilat complet pe Borriello şi a dat siguranţă întregii defensive. Revenirea lui Materazzi poate aştepta", a scris sursa citată care i-a acordat nota 7 internaţionalului român. În schimb, publicaţiile Il Giornale şi Liberta l-au notat cu 6 pe Chivu. "Şi-a asumat rolul de şef al defensivei. La golul oaspeţilor a fost lăsat singur cu Konko şi nu a mai putut interveni", a scris Il Giornale. Fundaşul Cristian Chivu a fost integralist în partida pe care echipa Internazionale Milano a câştigat-o, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, în faţa formaţiei Genoa, în etapa a X-a din Serie A. Chivu a executat o lovitură liberă în minutul 50, portarul oaspeţilor a respins în faţă şi Cambiasso a înscris golul doi al milanezilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mutu şi Chivu, lăudaţi de presa italiană.
 Vizualizări articol: 413 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mutu şi Chivu, lăudaţi de presa italiană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei