Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 2 nov 2007 - Anul XII, nr. 258 (3633)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Probleme româneşti

Patronii din fotbalul autohton, sfătuiţi să investească în jucători

Directorul Şcolii Tehnice de Antrenori din cadrul FRF, Mircea Rădulescu, a declarat că patronii şi investitorii cluburilor de fotbal din Liga I ar face mai bine să investească la echipe decât să schimbe antrenorii "pe bandă rulantă". "Nu vreau să se creadă că atac un club. E vorba doar de principiu în sine despre care discut în nume propriu şi nu are nimic de-a face cu FRF. Este inimaginabil cum la cluburi de Liga I, care vor să câştige titlul şi să evolueze în Liga Campionilor, se pune în discuţie schimbarea unui antrenor, care nu a pierdut niciun meci până acum. Sunt indignat de tot ceea ce se întâmplă în cadrul unor cluburi care se vor a fi profesioniste. Patronii şi finanţatorii echipelor ar face mai bine să investească în jucători, decât să schimbe antrenori pe bandă rulantă", a declarat Mircea Rădulescu. Acesta a dat un exemplu în acest sens. "Uitaţi-vă la CFR Cluj. Nu au învins în toate meciurile, au făcut şi ei remize şi nu îşi pun problema de a înlocui antrenorul. Din contră, au mai adus un jucător şi, din câte am citit în presă, nu au de gând să se oprească cu investiţiile", a precizat oficialul FRF. Declaraţiile lui Mircea Rădulescu vin după ce antrenorul echipei Dinamo, Walter Zenga, a fost criticat de o parte dintre acţionarii grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare, la finalul partidei cu Unirea Urziceni, din deplasare, încheiată la egalitate, scor 0-0. În primele 13 etape din Liga I, opt echipe şi-au schimbat conducerea tehnică. Universitatea Craiova este echipa care a schimbat, până acum, cei mai mulţi antrenori, Nicolo Napoli fiind al patrulea tehnician al echipei, după Florin Cioroianu, Ovidiu Stângă şi Daniel Mogoşanu. Într-un top al echipelor cu cei mai mulţi antrenori schimbaţi, Universitatea este urmată de Steaua şi UT Arad, ambele aflându-se la al treilea antrenor pe bancă. Până în prezent zece echipe nu şi-au schimbat antrenorii: CFR Cluj (Ioan Andone), Farul Constanţa (Constantin Gache), Oţelul Galaţi (Petre Grigoraş), Ceahlăul Piatra Neamţ (Viorel Hizo), FC Vaslui (Dorinel Munteanu), Pandurii Târgu-Jiu (Eugen Neagoe), Unirea Urziceni (Dan Petrescu), Politehnica Iaşi (Ionuţ Popa), Gloria Bistriţa (Ioan Ovidiu Sabău) şi Poli Ştiinţa Timişoara (Duşan Uhrin).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patronii din fotbalul autohton, sfătuiţi să investească în jucători.
 Vizualizări articol: 337 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patronii din fotbalul autohton, sfătuiţi să investească în jucători0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei