Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 aug 2009 - Anul XIV, nr. 197 (4183)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Liga I

Unirea Urziceni şi FC Timişoara au remizat

Campioana României, Unirea Urziceni, a remizat, sâmbătă, scor 0-0, în faţa formaţiei FC Timişoara, într-o partidă disputată pe teren propriu, contând pentru etapa a IV-a a Ligii I.
Min. 18: Arman Karamyan a înscris cu o lovitură de cap, însă golul a fost anulat de arbitrul Alexandru Deaconu, la semnalizarea asistentului Adrian Ghinguleac.
Min. 37: Claudiu Ionescu a şutat de la aproximativ 15 metri, în poziţie centrală, şi balonul l-a lovit în cap pe Brandan, iar Arlauskis a încercat să reţină balonul pe linia de fund, însă mingea a părăsit suprafaţa de joc.
Min. 62: Portughezul Antonio Semedo l-a înlocuit pe Raul Rusescu şi a debutat cu această ocazie pentru Unirea Urziceni.
Min. 84: Alexa a comis un fault la aproximativ 20 de metri de poartă asupra lui Bilaşco, iar arbitrul Alexandru Deaconu i-a acordat jucătorului timişorean al doilea cartonaş galben şi, implicit, pe cel roşu.
La partidă a asistat şi preşedintele Comisiei Centrale de Arbitri, Vasile Avram.

 

Poli Iaşi - Astra Ploieşti, scor 2-0

Echipa Poli Iaşi a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), formaţia Astra Ploieşti.
Golurile ieşenilor au fost marcate de Vlad Bujor \'3 şi Cristian Constantin \'13.
Poli Iaşi a deschis scorul în minutul 3, prin Vlad Bujor, care a împins mingea în poartă, din şase metri, după ce portarul Cristi Munteanu (Astra) a scăpat balonul centrat de pe partea stângă de Cristian Constantin.
Poli Iaşi a stabilit scorul final, 2-0, în minutul 13, jucătorul Cristi Constantin înscriind, din 12 metri, sub transversală, după o centrare a lui Buta de pe partea dreaptă.
Atacantul portughez Ibraima Balde, care a semnat în această lună un contract cu Poli Iaşi, a debutat într-un meci oficial.
La meci au asistat aproximativ 4.000 de spectatori.

 

 

Rapid - Unirea Alba Iulia, scor 2-0

Echipa Rapid Bucureşti a obţinut, vineri, prima victorie pe teren propriu în partidele directe cu formaţia Unirea Alba Iulia, în urma succesului obţinut cu scorul de cu scorul de 2-0 (1-0), într-o partidă susţinută pe teren propriu. Golurile au fost marcate de Răduţă \'20, \'49.
1-0: Bozovici a centrat în careu, Răduţă a atacat colţul scurt şi a reluat balonul cu capul în plasa porţii lui Cernea.
2-0: Răduţă a fost lansat în adâncime şi a majorat diferenţa pe tabela de marcaj cu o scăriţă peste portarul Cornel Cernea, care ieşise în întâmpinare.
La partida de pe stadionul "Giuleşti - Valentin Stănescu" au asistat aproximativ 3000 de spectatori, printre care şi selecţionerul Răzvan Lucescu şi fostul impresar Ana Maria Prodan, alături de soţul său Laurenţiu Reghecampf.
Înainte de începutul meciului, Costin Lazăr a primit trofeul Fair-Play, acordat de Federaţia Română de Fotbal, cupa fiind înmânată fotbalistului de obsevatorul Iosif Robi Urs.
În precedentele două confruntări de pe teren propriu, Rapid a terminat la egalitate cu Unirea Alba Iulia, ambele cu acelaşi rezultat, 2-2.

 

FC Braşov - Universitatea Craiova, scor 2-0

Formaţia FC Braşov a obţinut, vineri, prima victorie pe teren propriu în acest sezon, după ce s-a impus, cu scorul de 2-0, în faţa echipei Universitatea Craiova.
Golurile au fost marcagte de Nuno Diogo \'31, şi Dorel Zaharia \'60.
1-0: Roman a centrat de pe partea stângă, Dorel Stoica a respins greşit, iar Nuno Diogo a reluat în plasa porţii lui Silviu Lung jr., de la aproximativ 7 metri.
2-0: Dorel Zaharia a reluat din plonjon, la colţul lung, o centrare venită de pe partea dreaptă, de la Rui Duarte.
La partidă au asistat aproximativ 3500 de spectatori, printre care fostul jucător al echipei FC Braşov, Bogdan Stelea, şi patronul Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, care a fost însoţit de fostul selecţioner Victor Piţurcă.

 

Ceahlăul Piatra Neamţ - Gaz Metan Mediaş, scor 2-0

Formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ a obţinut, sâmbătă, prima victotie în sezonul 2009/2010 al Ligii I, după ce s-a impus, cu scorul de 2-0 (1-0), în deplasare, în faţa echipei Gaz Metan Mediaş. Golurile au fost marcate de Fabron \'44 şi Gafiţa \'87.
Min. 4: Eric a şutat de la aproximativ 25 de metri, balonul a fost deviat de unul dintre fundaşii echipei Ceahlăul, însă portarul Roheţki a reţinut în ultimă instanţă.
Min. 25: Arbitrul Alexandru Tudor a întrerupt partida pentru a acorda jucătorilor o pauză de hidratare.
Min. 39: Ionuţ Bădescu a pătruns în careu şi l-a învins pe Vâtcă, cu un şut la colţul lung, dar Nohai, fost jucător al Ceahlăului, a respins de pe linia porţii.
0-1: Cebotaru a centrat de pe partea stângă şi Fabron de Oliveira a reluat balonul cu capul, de la aproximativ 10 metri, în plasa porţii lui Cosmin Vâtcă, reuşind să marcheze primul gol al echipei Ceahlăul Piatra Neamţ în acest sezon.
Min. 45+1: Vâtcă a respins un balon şutat de Fabron care a ajuns la Doicaru şi jucătorul de la Ceahlăul a reluat, din cădere, în bara transversală.
Min. 69: Bud i-a pasat lui Dudiţă pe culoar, a pătruns în careu şi a încercat să-l dribleze pe Roheţki, dar şi-a prelungit prea mult balonul.
Min. 72: Fabron a scăpat singur cu portarul, însă Vâtcă a ieşit la aproximativ 25 de metri de poartă şi l-a blocat pe atacantul brazilian, fază la care asistentul Adrian Vidan a alunecat, spre amuzamentul celor din tribună.
Min. 73: Arbitrul Alexandru Tudor a întrerupt partida pentru a acorda jucătorilor a doua pauză de hidratare.
0-2: Gafiţa a dejucat jocul la ofsaid al defensivei grupării medieşene şi a marcat cu un şut pe jos, în stânga portarului Vâtcă.
Înaintea partidei, antrenorul Cristian Pustai a primit trofeul Fair-Play, acordat de federaţia română, pentru sezonul precedent, cupa fiindu-i înmânată de fostul portar al echipei Steaua, Daniel Gherasim, delegat ca observator la acest meci.


Oţelul Galaţi - Steaua, scor 0-1
Formaţia Steaua Bucureşti s-a impus, ieri, cu scorul de 1-0 (0-0), în faţa echipei Oţelul Galaţi, în ultimul înaintea partidei retur cu Saint Patrick\'s Athletic, din play-off-ul Ligii Europa.
Unicul gol al partidei a fost marcat de Romeo Surdu, în minutul 58.
Min. 27: O acţiune prelungită de atac a formaţiei Oţelul a fost încheiată cu lovitura de cap a lui Marius Matei, care a trecut la mică distanţă de bara din dreapta lui Robinson Zapata.
Min. 31: Szekely a primit o pasă de 50 de metri la marginea careului, dar portarul Kolev a ieşit şi a reţinut în ultimul moment în faţa mijlocaşului echipei Steaua, care a fost talonat şi de Siminic.
Min. 33: Kolev a scăpat un balon centrat de pe partea dreaptă de Bănel Nicoliţă, iar Sergiu Costin a blocat în ultimul moment şutul lui Andrei Ionescu.
Min. 38. Sălăgeanu a primit o pasă aproape de tuşă, l-a depăşit de Ninu, a pătruns în careu de unde a scos balonul înapoi până la Matei, care a reluat pe lângă buturi dintr-o poziţie excelentă, în condiţiile în care Zapata era căzut la pământ.
Min. 51: Szekely a primit o pasă peste fundaşii gălăţeni, dar a reluat slab şi nu l-a putut învinge pe Kolev, în situaţie de unu la unu.
Min. 54: Paraschiv este găsit cu o pasă în colţul careului deşase metri şi căpitanul fornaţiei gălăţene şutează, dar Zapata a respins.
0-1: Andrei Ionescu a recuperat un balon la mijlocul terenului, a avansat câţiva metri şi i-a pasat în lateral lui Surdu, care l-a învins pe Kolev cu un şut pe jos, la colţul lung, de la marginea careului de 16 metri.
Min. 67: Arbitrul Istvan Kovacs a întrerupt partida, pentru a acorda jucătorilor o pauză de hidratare.

Min. 73: Zapata a iesit inoportun la o centrare din flancul drept si Jelev a reluat cu capul spre poarta goală, dar mingea a trecut alături.

Min. 75: Stancu îşi loveşte adversarul cu cotul în săritură, iar arbitrul Istvan Kovacs i-a arătat al doilea cartonaş galben atacantului echipei Steaua şi, implict, pe cel roşu.
La partidă au asistat aproximativ 6000 de spectatori.
Oţelul Galaţi a evoluat pentru prima oară în acest sezon în faţa propriilor spectatori, după ce Comisia de Competiţii a interzis accesul publicului în urma unui memoriu făcut de conducerea clubului Ceahlăul Piatra Neamţ, în care a reclamat absenţa unui sistem acces cu turnichete, în conformitate cu Legea 4. În săptămâna care a precedat partida cu Steaua, conducerea clubului a reuşit să achiziţioneze un sistem care a şi fost montat. Din cauza unei pene de curent, personalul de la porţile stadionului a fost nevoit să permită accesul suporterilor tot prin ruperea biletelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unirea Urziceni şi FC Timişoara au remizat.
 Vizualizări articol: 491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unirea Urziceni şi FC Timişoara au remizat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei