Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 aug 2009 - Anul XIV, nr. 179 (4165)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liga I

Circul lui Mitică a reînceput cu toate ingredientele

Formaţia Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida susţinută, sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei Universitatea Craiova, în prima etapă a ediţiei 2009/2010 a Ligii I.
Suporterii au afişat pe parcursul meciului mai multe bannere cu mesajele: "Google: Dinamo în Champions League, niciun rezultat găsit", "La BAC jucătorii trebuie să fie prezenţi, dacă vrem să avem o echipă de studenţi".
La partida de la Craiova au asistat aproximativ 18.000 de specatori, între care s-a aflat şi o galerie a echipei Dinamo de 300 de suporteri.
La întâlnirea de pe arena Ion Oblemenco au fost prezenţi şi selecţionerul echipei naţionale a României, Răzvan Lucescu, şi antrenorul reprezentativei de tineret, Emil Săndoi.
Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat că arbitrul de tuşă Mikloş Nagy a influenţat rezultatul întâlnirii prin semnalizările sale eronate.
Cristian Borcea a precizat, la Gsp tv, că în opinia sa este vorba despre o "rea intenţie a lui Nagy împotriva lui Dinamo".

 

Bonetti: „Am pierdut două puncte”

Tehnicianul echipei Dinamo, Dario Bonetti, a declarat că în această partidă formaţia sa a avut o evoluţie bună din punct de vedere tactic, însă a pierdut două puncte.
"Am făcut o partidă bună din punct de vedere tactic, nu am dat posibilitatea adversarilor să fructifice nicio ocazie. Ne-a lipsit doar golul din păcate. În opinia noastră, ce s-a văzut de pe bancă, nu a fost ofsaid la golul lui Dănciulescu. Ne-am creat destule ocazii dar din păcate am greşit la finalizare. Sunt convins că în curând o să jucăm din ce în ce mai bine. Părerea mea este că astăzi am pierdut două puncte. Important este că am jucat ca o echipă. Cred că avem perspective bune", a spus Bonetti.

 

Oltenii, mulţumiţi cu remiza

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că rezultatul de egalitate obţinut de formaţia olteană, pe teren propriu, cu Dinamo, a reflectat exact "ostilităţile" din teren.
"Este un rezultat care reflectă cele petrecute în teren. Am întâlnit astăzi o echipă Dinamo mai bună ca anul trecut. Am anticipat acest joc greu, era dificil pentru noi să facem faţă meciului pentru că vroiam să deschidem jocul, iar asta face viaţa uşoară formaţiilor ce evoluează pe contraatac. Este greu ca în prima etapă să arăţi adevărata faţă, iar acest scor de 0-0 este bun pentru o primă rundă. Lumea crede că Dinamo este pradă uşoară, dar se înşeală pentru că este o echipă puternică. Noi nu am pierdut acest joc şi ne dă speranţe", a precizat conducătorul grupării din Bănie.

 

Campioana Urziceni, răpusă de „complexul” CFR Cluj

Campioana României, Unirea Urziceni, a debutat cu o înfrângere în sezonul 2009/2010 al Ligii I, după ce a pierdut, cu scorul de 0-2 (0-1), în deplasare, meciul cu CFR Cluj, deţinătoarea Cupei şi a Supercupei.
În minutul 42, după o centrare a lui Bogdan Mara de pe partea dreapată, Sixto Peralta a reluat cu capul la colţul stâng.
Sebastian Dubarbier a majorat diferenţa, în minutul 55, după ce a profitat de o nesincronizare a fundaşilor campioanei.
În minutul 80, Alcantara l-a faultat pe Rusescu în suprafaţa de pedeapsă, arbitrul Marius Avram acordând penalti pentru echipa campioană. Lovitura de pedeapsă executată de Pădureţu a fost apărată însă de Nuno Claro.
Ambele echipe au terminat meciul cu câte un jucător mai puţin, după ce Dani (CFR Cluj), în minutul 78, şi Gomes (Unirea Urziceni), în minutul 60, au fost eliminaţi pentru cumul de cartonaşe.

 

Mihai Stoica: „Clujul a câştigat meritat”

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat că formaţia CFR Cluj a obţinut o victorie pe deplin meritată.
"Meciul de azi nu are nicio legătură cu Supercupa, am pierdut un joc în care ne doream foarte mult un rezultat bun. Nu a fost un meci dur, ambele echipe au căutat mingea. A fost un arbitraj impecabil şi o victorie pe deplin meritată. Dacă marcam din penalti, mai aveam 10 minute să egalăm şi păream echipa mai proaspătă", a declarat Stoica.
Antrenorul secund al Unirii, Dumitru Stângaciu, prezent la conferinţa de presă în locul lui Dan Petrescu, suspendat, speră ca la meciul următor jucătorii săi să nu mai rateze atât de mult.

 

Clujenii se felicită pentru debutul reuşit

Antrenorul Antonio Conceicao a declarat că echipa CFR Cluj a avut un meci dificil cu Unirea Urziceni, însă a reuşit în cele din urmă un debut de sezon fericit.
"A fost un joc dificil, dar un debut de sezon fericit. O victorie binemeritată, 75 de minute foarte bune. Din momentul eliminării lui Gomes, echipa şi-a pierdut din concentrare. Sunt fericit pentru victorie, în faţa unui adversar puternic, care nu întâmplător e campioana României. Suntem o echipă de fotbal, nu de rugby. La al doilea galben al lui Dani cred că atitudinea jucătorului a fost precipitată. Am demonstrat şi azi că în ciuda a tot ce s-a spus, putem juca un fotbal de calitate. Mie îmi place să compar o echipă de fotbal cu o orchestră, iar dacă maestrul, dirijorul şi muzicienii cântă toţi în acelaşi acord, iese bine", a declarat Conceicao.
Fundaşul Tony da Silva a declarat că "alianţa" contra CFR-ului i-a mobilizat pe coechipierii săi.

 

Sabău s-a chinuit cu fosta echipă

Formaţia FC Timişoara a câştigat, scor 1-0 (0-0), partida susţinută, sâmbătă, cu Gloria Bistriţa, în prima etapă a ediţei 2009/2010 din Liga I, meci disputat pe arena Giuleşti-Valentin Stănescu din Bucureşti.
În minutul 73, Magera a izbutit să marcheze cu un şut de la 12 metri, după o pasă venită de la Gigel Bucur.
Finanţatorul FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat că antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a avut o misiune grea la acest joc pentru că a trebuit să conteze pe fotbalişti odihniţi, pentru a nu risca accidentări înaintea disputei cu Şahtior.
"A fost un meci foarte greu, exact aşa cum ne aşteptam. Sabău a avut o misiune grea pentru că trebuia să găsească o formulă în care să folosească jucători odihniţi şi a fost destul de greu, atunci când nu îl ai pe Goga, Rusici sau Mansour. Nu putea să rişte o accidentare, mai ales că terenul a fost foarte greu, după ce aici s-au jucat trei meciuri într-o săptămână. A fost un meci riscant, însă până la urmă cred că am câştigat meritat împotriva Bistriţei care este o echipă importantă", a precizat Iancu

 

Braşovul, victorie de moral la Alba Iulia

Echipa FC Braşov a debutat cu o victorie în noul sezon al Ligii I, după ce a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), nou-promovata Unirea Alba Iulia, în meciul de debut ca antrenor la gruparea braşoveană pentru Viorel Moldovan.
Atilla Hadnagy a marcat unicul gol al meciului, în minutul 40, după o centrare de la Cătălin Munteanu.
Antrenorul echipei FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat că speră ca victoria cu Unirea Alba Iulia să dea moral jucătorilor săi în vederea următoarelor meciuri.
"Ne-am dorit foarte mult să începem cu dreptul. Din fericire am reuşit o victorie importantă, care sper să ne dea moral pentru următoarele meciuri. Îmi felicit echipa pentru că a luat trei puncte, în faţa unui adversar greu, care ne-a pus probleme. Nu mai contează dacă era echitabil sau nu un rezultat de egalitate, mă interesează doar punctele câştigate aici", a declarat Moldovan.

 

Rapid a făcut spectacol cu Poli Iaşi

Echipa Rapid Bucureşti a debutat cu o victorie în sezonul competiţional 2009/2010 al Ligii I, după ce a învins, cu scorul de 4-1 (1-0), formaţia Poli Iaşi, vineri, într-un meci disputat pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu.
Juliano Spadacio a deschis scorul în minutul 23, după ce a transformat o lovitură liberă de la circa 20 de metri lateral dreapta.
În minutul 48, Joao Paulo Pinto a primit o pasă de la Spadacio şi a marcat de la circa 10 metri.
Ovidiu Herea a profitat de ieşirea la ofsaid a apărării ieşene şi singur cu portarul Cristian Brăneţ a majorat scorul la 3-0, în minutul 52.
Vlad Bujor a redus din diferenţă în minutul 84, după ce a marcat pentru Poli Iaşi din cinci metri.
Cesinha a marcat pentru 4-1 în minutul 90+2, cu un şut de la zece metri, la vinclu.
Antrenorul Viorel Hizo a declarat că speră ca în următoarele jocuri echipa Rapid să crească şi a menţionat că este doar meritul jucătorilor pentru victoria din partida cu Poli Iaşi.

 

Dorinel Munteanu şi-a început bine mandatul la Oţelul

Formaţia Internaţional Curtea de Argeş, nou promovată în Liga I, a pierdut, vineri, cu scorul de 0-1, în faţa echipei Oţelul Galaţi, în primul meci al actualei ediţii a campionatului intern, disputat pe stadionul Dacia din Mioveni.
Unicul gol al meciului a fost marcat de Mircea Axente, în minutul 70.
Echipa gazdă a rămas în inferioritate numerică în minutul 90+3, când Cornel Frăsineanu a fost eliminat după o intervenţie dură la Antal.
Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că se bucură pentru acest rezultat, dar a precizat că jucătorii săi se vor prezenta mai bine pe viitor.

 

Ieri s-au mai jucat meciurile:
Astra - Pandurii Tg. Jiu
Ceahlăul - Steaua
FC Vaslui - Gaz Metan a fost amânat

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circul lui Mitică a reînceput cu toate ingredientele.
 Vizualizări articol: 518 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Circul lui Mitică a reînceput cu toate ingredientele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei