Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 aug 2009 - Anul XIV, nr. 179 (4165)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inconştienţi

Cel puţin zece tineri suceveni au dus droguri în China

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Din cei peste o sută de cărăuşi racolaţi la Suceava, cel puţin zece dintre ei au cărat cocaină şi heroină pe teritoriul Republicii Populare Chineze, deşi legislaţia acestei ţări prevede pedepse cu moartea pentru traficul de stupefiante, au mărturisit, pentru Monitorul de Suceava, surse din cadrul structurilor de combatere a crimei organizate.
Cu excepţia, se pare, a unui singur caz, cel al suceveanului condamnat la moarte, care între timp ar fi fost executat, restul cărăuşilor – susţin aceleaşi surse – nu au fost prinşi de autorităţile chineze şi au reuşit să se întoarcă acasă, la Suceava, pe picioarele lor.
Din păcate pentru ei, acasă îi aşteptau deja ofiţerii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate, care au anihilat întreaga reţea.
De altfel, informaţiile despre suceveanul condamnat la moarte ar fi apărut în urma monitorizării cărăuşilor folosiţi pe filiera China, care au povestit despre cazul tânărului prins şi executat.
Până în prezent, Ministerul Afacerilor Externe nu a confirmat informaţia unui român executat în China pentru trafic de droguri.
Cei zece tineri, despre care anchetatorii acestui amplu dosar au informaţii certe că ar fi ajuns cu droguri în China, şi-au riscat viaţa pentru sume cuprinse între 2.500 şi 4.000 de euro pentru fiecare transport.
De altfel, China figurează pe rutele pe care erau folosiţi cei peste o sută de cărăuşi racolaţi la Suceava: Turcia - Europa de Vest, Turcia - China sau America de Sud - Vestul Europei.
Peste 60 de cărăuşi au fost arestaţi şi înfundă puşcăriile din întreaga lume, de la aceştia fiind confiscate circa o sută de kilograme de droguri.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cel puţin zece tineri suceveni au dus droguri în China.
 Vizualizări articol: 3138 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.64/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 11 voturi
Cel puţin zece tineri suceveni au dus droguri în China4.6511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusule nu te juka cu logica noastra trimis de
( 3 aug 2009, 13:09:23
cum noua au ajuns acasa? pai astia sunt carausi toti sau sunt racolatori? unde sunt numele sau ce ancheta sunt pentru carausi adevarati? Vrem si noi lista celor 64 sau 100 de nume de carausi? Sau faceti amploare in cardasie cu Halaicu si Nichitoi de la crima organizata ca ultimul sa ajunga seful politiei?

Oricum toate articolele tale nu au logica? Esti varza ca ziarist , mai bun erai ca comediant la echipa de juniori la rugby, la aia te descurcai bine.

Pana la urma astia daca sunt racolatori, unde sunt carausii? sau ei sunt racolatorii sufletelor lor?
1.1  RE: Rusule nu te juka cu logica noastra trimis de
( 3 aug 2009, 22:28:18
Bai Max, dar vad ca tu toata ziua dai aici din gura, la toti ai ceva sa le reprosezi, toti sunt prosti, numai tu esti bun si destept. Sunt tare curios ce invirti tu in viata, dar tare ma tem ca nu esti decat un ratat care se refuleaza aici.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei