Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 aug 2009 - Anul XIV, nr. 179 (4165)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ciudăţenii

Serviciul de Ambulanţă Suceava are 12 purtători de cuvânt

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În dorinţa de a arăta ce comunicare bună există în cadrul instituţiei pe care o conduce, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava, dr. Daniel Martiniuc, a numit nu unul, nu doi, ci nu mai puţin de 12 purtători de cuvânt.
Practic, dacă o instituţie ca Poliţia Suceava, cu 1.200 de angajaţi, are un singur responsabil de relaţiile cu presa sau dacă o unitate sanitară precum Spitalul de Urgenţă Suceava, cea mai mare din judeţ, cu circa 1.300 de salariaţi, a desemnat pentru comunicarea cu mass media tot o singură persoană, Serviciul de Ambulanţă Suceava, cu 330 de cadre angajate, a bătut recordul prin nominalizarea a 12 persoane autorizate să discute cu presa.
Este vorba de doctorii Daniel Martiniuc, Mirela Frăţeanu, Nicu Bălţii, Laurenţiu Rendiuc şi asistenta Lidia Papuc în Suceava, dr. Ana Sofian în Gura Humorului, dr. Elena Gora în Rădăuţi, dr. Cristina Tabarcea în Vatra Dornei, asistenta Gabriela Tureac în Câmpulung Moldovenesc, asistenta Mihaela Ivan în Fălticeni, Constantin Leca în Broşteni şi Stelian Ciobaniuc în Siret.

 

Dr. Martiniuc, disponibil doar pentru o parte a presei

Deşi se numără printre cei care ar trebui să se ocupe de relaţiile cu presa, problema de comunicare pleacă chiar de la directorul Martiniuc. Jurnaliştii ce nu contenesc cu laudele la adresa sa, relatând doar despre cât de bine merge treaba la Ambulanţă, sunt luaţi în considerare, iar cei care sesizează şi sincopele din activitate primesc etichete de genul „mincinoşi” şi „neprofesionişti”, având parte şi de un tratament sfidător.
Contactat de Monitorul de Suceava vizavi de motivele care l-au împins să numească 12 responsabili de relaţiile cu mass media, dr. Martiniuc a demonstrat că, cel puţin în ceea ce-l priveşte, lista în cauză nu este valabilă decât pentru o parte a presei, declarând scurt că „aţi scris o minciună sfruntată şi am încetat orice colaborare”.

 

Motivele de supărare ale managerului de la Ambulanţă

Prin respectiva afirmaţie, managerul de la Ambulanţa Suceava şi-a exprimat nemulţumirea cu privire la publicarea în paginile cotidianului nostru a unui articol cu privire la modul în care ar fi fost gestionat, de către angajaţii acestei unităţi sanitare, cazul unui bărbat căzut în stradă (caz semnalat şi subsecretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, care l-a contrazis pe directorul Martiniuc în privinţa anumitor chestiuni).
Într-o discuţie separată, tot cu reprezentanţii Monitorului, Martiniuc a fost la fel de virulent, de această dată oful său pornind de la relatarea despre cazurile apărute pe fondul caniculei, pe care în calitatea sa de manager avea obligaţia de a le raporta la Direcţia de Sănătate Publică, înainte ca presa să afle despre apariţia lor şi să le aducă la cunoştinţa populaţiei, lucru pe care, însă, nu l-a făcut şi pentru care a fost luat la întrebări de autorităţile sanitare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Serviciul de Ambulanţă Suceava are 12 purtători de cuvânt.
 Vizualizări articol: 1930 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Serviciul de Ambulanţă Suceava are 12 purtători de cuvânt5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Incredibil doamna turcu!! trimis de
( 3 aug 2009, 17:50:43
iti dai seama?

stii ce inseamna asta? ca si spitalele din gura humorului, campulung, falticeni etc, au fiecare purtatorul lor de cuvant!!

DAR NU O SA ITI VINA SA CREZI!!! pana si fiecare sediu de politie din judet are purtatorul lui de cuvant!!! nu iti vine sa crezi nu?

nici mie ca fiecare sediu de ambulante are purtatorul lui de cuvant!! .... adica , daca intervin cei din falticeni la o urgenta, trebuie unu din vatra dornei sa dea declaratii la presa, pentru ca ala sigur stie!! .... mdahappy

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei