Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 dec 2007 - Anul XII, nr. 289 (3659)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liga I

Rapid urcă pe locul doi în clasament

Echipa Rapid Bucureşti a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia FC Vaslui, într-un meci din etapa a XVII-a, ultima a turului Ligii I, şi a urcat pe locul doi în clasament.

Golurile au fost marcate de Cesinha '17 şi Mazilu '83, pentru Rapid, respectiv M. Matei '51.

În minutul 14, Rapid a ratat trei mari ocazii de a deschide scorul. În primă fază Grigorie a şutat la poartă de la peste 25 de metri, însă portarul Hăisan s-a întins şi a reuşit să respingă. Mingea a ajuns la Mazilu, care, din poziţie centrală, a reluat cu capul spre poarta goală, mingea fiind deviată uşor de portarul vasluian în transversală. Balonul a revenit în teren la Săpunaru, al cărui şut a fost blocat în doi timpi de Hăisan.

Rapid a deschis scorul în minutul 17, prin Cesinha, care a marcat cu un şut pe jos, de la 8 metri, în stânga lui Hăisan, după o pasă de la Mazilu.

În minutul 35, Marius Matei (FC Vaslui), lansat de Dorinel Munteanu, a trecut de fundaşii centrali rapidişti şi a scăpat singur cu Andrade, însă a pierdut un tempo şi a fost deposedat din spate de Vasile Maftei. Arbitrul Alexandru Tudor a lăsat jocul să continue, apreciind că intervenţia lui Maftei a fost la minge. Decizia centralului a fost susţinută şi de finanţatorul oaspeţilor, fostul arbitru internaţional Adrian Porumboiu, care a strigat de la tribuna oficială că nu a fost penalti.

FC Vaslui a restabilit egalitatea în minutul 51, prin Marius Matei, după greşeli în lanţ ale fundaşilor rapidişti Maftei şi Bozovici şi ale portarului Andrade. La o centrare de pe stânga, Matei a deviat uşor în dreapta până la Răzvan Neagu. Acesta a recentrat în faţa porţii, iar Matei a înscris din apropiere, de lângă Vasile Maftei.

În minutul 64, Săpunaru (Rapid) a cerut penalti, după un duel în careu cu un adversar în careu, însă Tudor a lăsat jocul să continue, ceea ce i-a atras injurii din partea suporterilor rapidişti.

În minutul 78, la un şut puternic al fundaşului rapidist Vladimir Bozovici, Hăisan a văzut târziu mingea, însă a reuşit să o devieze în bară, de unde a ricoşat în corner.

Rapid a marcat golul victoriei în minutul 83, prin Ionuţ Mazilu, care l-a învins pe Hăisan cu o foarfecă laterală de la 10 metri, după o pasă de la Herea.

La meci au asistat aproximativ 3.500 de spectatori, dintre aceştia 20 fiind fani vasluieni.

Galeria Rapidului a afişat un banner cu mesajul "1000 de ani pentru Rapid vom cânta, pe Rednic nicicând nu-l vom ierta". Un mesaj împotriva lui Rednic a fost afişat şi la tribuna a II-a: "Atâtea mesaje degeaba / Ne-am pierdut răbdarea toată / Mircea Rednic pleacă odată". De asemenea, un grup de 20 de spectatori de la tribuna a doua a cerut demisia antrenorului rapidist Mircea Rednic încă din primul minut al meciului.

Cele trei ocazii ratate de rapidişti în minutul 14 l-au iritat pe acţionarul majoritar al grupării bucureştene, George Copos, care s-a ridicat nervos de la masă şi a dărâmat un pahar ce se afla în faţa sa.

Antrenorul-jucător de la FC Vaslui, Dorinel Munteanu, a părăsit terenul după ce s-a lovit la cap la un duel aerian cu rapidistul Ovidiu Herea. Amândoi s-au resimţit, au primit îngrijiri în afara terenului, însă doar rapidistul a reluat partida, în locul antrenorului-jucător de la Vaslui fiind trimis în joc Denis Zmeu.

Unirea Urziceni - Dacia Mioveni, scor 0-2

Echipa Unirea Urziceni a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), de formaţia Dacia Mioveni.

Dacia Mioveni a deschis scorul în minutul 13, prin Cristian Bratu. Jucătorii formaţiei Unirea Urziceni, Mehmedovici, Brandan şi portarul Bogdan Stelea se încurcă reciproc în careu, iar Cristian Bratu a profitat împingând balonul în plasă, din patru metri.

Formaţia oaspete îşi măreşte avantajul, scor 2-0, prin Daniel Costescu, care a fost găsit liber în careu şi a trimis mingea în poartă din aproximativ şapte metri.

Dinamo Bucureşti - UTA Arad, scor de 3-1

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), formaţia UTA Arad, într-un meci care a fost primul pentru Cornel Ţălnar ca antrenor principal al campioanei.

Golurile echipei Dinamo au fost marcate de Adrian Cristea '43 şi Florin Bratu '50 şi '63. UTA Arad a punctat prin Adrian Drida '90+2.

Dinamo a deschis scorul în minutul 43, prin Adrian Cristea, care a marcat cu un şut de la 20 de metri, la semiînălţime, în stânga portarului Mârne.

În minutul 50, scorul a devenit 2-0, ca urmare a reuşitei lui Florin Bratu. După o acţiune personală pe partea dreaptă a lui Cristea, acesta a centrat pe jos în faţa porţii, iar Bratu a înscris prin alunecare.

Dinamo a ridicat scorul la 3-0 în minutul 62, prin acelaşi Bratu, care, după ce a primit o pasă de la Dănciulescu, a driblat un adversar şi a înscris de la 5 metri, în stânga portarului.

În minutul 88, Hidişan (UTA Arad) a trimis mingea în transversală cu un şut de la peste 30 de metri.

Oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 90+2, prin Adrian Drida, care a marcat a marcat cuun şut de la 3 metri lateral dreapta la colţul lung.

La partidă au asistat aproximativ 3.000 de spectatori, între care circa 150 de susţinători ai formaţiei arădene.

Suporterii dinamovişti de la Peluza Sud au afişat următoarele bannere: "Am zis doar să ne filmaţi, nu amendaţi şi amprentaţi", "Urare de ziua ta: Deşteaptă-te odată române!" şi "Cornel Dinu aroganţa alb-roşie de viţă nobilă". La Peluza Cătălin Hâldan a fost afişat mesajul "Bă Mitică, din cauza ta vom ajunge terorişti".

Înainte de începerea meciului, jucătorii dinamovişti i-au oferit un buchet de flori asistentului Gheorghe Negoiţă, aflat la ultimul meci din carieră.

La ieşirea de pe teren, jucătorul Cosmin Paşcovici, de la UTA Arad, fost fotbalist la Dinamo, a fost aplaudat de spectatorii de la tribuna a doua, împreună cu care a scandat împotriva rivalilor de la Steaua.

Ceahlăul Piatra Neamţ - Universitatea Craiova, scor 1-0

Formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Ceahlăul Piatra Neamţ.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Rusmir, în minutul 64, după o preluare pe piept, urmată de un şut sec în poarta lui Bornescu.

Ceahlăul a rămas în inferioritate numerică în minutul 79, când Alexandru Golban a primit al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu.

La meci au asistat aproximativ 2.000 de spectatori, dintre care 30 au fost fani ai Universităţii Craiova.

Poli Iaşi - Oţelul Galaţi, scor 2-2

Echipa Poli Iaşi a încheiat la egalitate, scor 2-2 (1-2), meciul susţinut, duminică, pe teren propriu, în compania formaţiei Oţelul Galaţi.

Pentru Poli Iaşi au marcat Milea '19 şi Czernoch '89, iar Oţelul a punctat prin Szekely '6 şi D. Stan '13.

Janos Szekely a deschis scorul pentru Oţelul Galaţi în minutul 6. După ce a primit o pasă de pe partea stângă, a scăpat singur cu Brăneţ şi a marcat cu un şut de la 20 de metri, la colţul lung.

Daniel Stan a ridicat scorul la 2-0 pentru oaspeţi în minutul 13. El a primit o pasă pe culoar de la Vasile Jula şi a marcat cu un şut din interiorul careului.

Poli Iaşi a redus din diferenţă în minutul 19, prin Ciprian Milea. Paruolo a executat o lovitură liberă de la 35 de metri, centrarea sa l-a găsit la 5 metri pe Milea, care a marcat cu capul, de la 5 metri, în dreapta lui Gribauskas.

Martin Czernoch a marcat golul egalizator pentru Poli Iaşi în minutul 89. Sfârlea a executat o lovitură liberă de la 40 de metri şi, după o "bâlbăială" a defensivei gălăţene, mingea a ajuns la Czernoch, care a înscris de la doi metri.

La meci au asistat aproximativ 2.000 de spectatori. Echipa Oţelul Galaţi a fost încurajată la Iaşi de 30 de suporteri.

În tribună a fost prezent şi antrenorul formaţiei de ligă secundă FC Braşov, Răzvan Lucescu, însoţit de preşedintele clubului, Dinu Gheorghe. Lucescu a luat notiţe pe întreaga durată a partidei, formaţia sa urmând să întâlnească, miercuri, Oţelul, în optimile Cupei României. Lucescu şi Dinu Gheorghe au plecat de la stadion în minutul 74.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rapid urcă pe locul doi în clasament.
 Vizualizări articol: 613 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rapid urcă pe locul doi în clasament0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi cu chimen 4 portii 45 minute Se fierb cartofii în coajă, se lasă la răcit şi se curăţă. Se taie ceapa şi se căleşte în ulei, împreună cu seminţele de chimen. Se adaugă sare şi piper. Când ceapa începe să se... Citeşte