Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 nov 2020 - Anul XXV, nr. 278 (7583)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Situație

Prognoză: Creștere controlată a numărului de cazuri de Covid-19 în județ, până la sfârșitul lunii decembrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava a informat Prefectura asupra prognozei asupra evoluției cazurilor de Covid-19 în județ. Astfel, specialiștii din cadrul Spitalului Suceava previzionează o creștere controlată a numărului de cazuri de Covid-19 până la 31 decembrie a.c.. Pe graficul prezentat, linia roșie reprezintă capacitatea maximă pe județ, iar linia albastră reprezintă situația zilnică a cazurilor. Linia albastră continuă este previziunea evoluției. Se vede că intersecția liniilor este după data de 31 decembrie a.c., ceea ce ar reprezenta, spun specialiștii, o evoluție controlată.  

Deocamdată, numărul de pacienți cu Covid-19 internați în Spitalul de Urgență Suceava l-a depășit, marți, pe cel al pacienților non-Covid. Conform dateleor furnizate de Prefectura Suceava, marți erau internați în spitalul din Suceava 536 de pacienți, dintre care 232 de pacienți cu Covid-19, 75 de pacienți în zona tampon și 229 de pacienți cu alte afecțiuni (non-Covid). În ATI sunt 19 pacienți cu forme grave, dintre care 12 ventilați mecanic.

În spitalele din județ sunt internați la această dată 394 de pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 101 pacienți suspecți  de infecție cu noul coronavirus. În județ sunt 1.819 cazuri de infecție Covid -19 în evoluție, dar a crescut la 6, din 114, numărul localităților care nu mai au la această dată nici un caz de Covid-19 în evoluție. Acestea sunt: Cârlibaba, Drăgușeni, Hârtop, Mușenița, Șerbăuți și Valea Moldovei.

Cea mai mare incidență cu focare o are Solca- 19,88 la mie (fără focare este de 3 la mie). Municipiul Suceava are 4 la mie cu focare și 3,96 fără focare. Incidență mare a cazurilor pozitive, între 4 și 5 la mie, au Pojorâta – 5,03 la mie (nu are focare); Siret – 4,68 la mie cu focare, 2,91 la mie fără focare; Rădăuți – 4,09 la mie cu focare, 3,90 fără focare; Panaci – 4,92 la mie (nu are focare); Crucea- 4,02 la mie (nu are focare).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prognoză: Creștere controlată a numărului de cazuri de Covid-19 în județ, până la sfârșitul lunii decembrie.
 Vizualizări articol: 1008 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prognoză: Creștere controlată a numărului de cazuri de Covid-19 în județ, până la sfârșitul lunii decembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei