Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 sep 2009 - Anul XIV, nr. 228 (4214)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vestimentaţie pentru preoţi la preţuri de până la 4.000 de euro, la un târg creştin la Cluj-Napoca

Târgul Internaţional de Veşminte, Icoane, Cărţi şi Obiecte Bisericeşti, singurul târg creştin din România, care va începe, joi, la Cluj-Napoca, va oferi îmbrăcăminte completă pentru preoţi, la preţuri care pot ajunge până la 4.000 de euro, respectiv 8.000 de euro pentru un episcop.
Potrivit unui comunicat transmis de organizatorii târgului, producători de obiecte bisericeşti şi mănăstiri cu tradiţie din cinci ţări - Germania, Grecia, Bielorusia, Ucraina şi România - vor expune veşminte sfinte, icoane, clopote şi candelabre, catapetesme şi scaune arhiereşti, maşini de brodat şi carte şi revistă creştină.
"Atelierele de veşminte vor expune îmbrăcăminte de cea mai bună calitate, completă, pentru episcop, care poate costa 8.000 de euro, dar şi pentru un preot, care poate ajunge la 4.000 de euro", se arată în documentul citat.
La târg vor participa şi reprezentanţi ai celei mai vechi turnătorii de clopote din lume, Perner, din Germania, înfiinţată în anul 1590, urmând să fie expuse clopotele automatizate care pot reproduce singure "Imnul Europei".
De asemenea, participanţii la târg vor avea ocazia să vadă lasere pentru aplicarea broderiei bisericeşti, precum şi icoane ţesute, pictate în tehnica orfevrăriei, din aur şi argint.
Târgul va avea loc la Expo Transilvania din Cluj-Napoca, între 1 şi 3 octombrie, la deschiderea oficială fiind invitaţi IPS Bartolomeu, Mitropolitul Clujului, IPS Andrei, arhiepiscop de Alba Iulia, PS Petroniu, episcop al Sălajului, PS Sofronie, episcop al Oradiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vestimentaţie pentru preoţi la preţuri de până la 4.000 de euro, la un târg creştin la Cluj-Napoca.
 Vizualizări articol: 687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vestimentaţie pentru preoţi la preţuri de până la 4.000 de euro, la un târg creştin la Cluj-Napoca0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei