Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 sep 2010 - Anul XV, nr. 222 (4513)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Flutur: Nu avem nimic de ascuns, dorim să reluăm votul la Legea pensiilor dacă este cazul

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, ieri, după şedinţa BPN al partidului, că membrii coaliţiei "nu au nimic de ascuns" şi doresc să fie reluat votul la legea pensiilor în Camera Deputaţilor "dacă este cazul", el criticând PSD pentru că "este foarte vocal din afară".

Flutur a fost întrebat dacă PDL este de acord cu reluarea în Camera Deputaţilor a votului pe Legea pensiilor. El a arătat că aceasta "este o problemă unde Parlamentul este suveran".

"Ceea ce este de observat şi, asta o spun ca lider politic, este un mod de abordare al opoziţiei extrem de curios. PDL a rămas până seara târziu pentru a discuta o lege destul de importantă, opoziţia, în special PSD, a inventat o nouă categorie de teleparlamentari, care lasă cartela să voteze şi acum strigă că ceva nu a fost în regulă", a spus liderul PDL.

El a arătat că lucrurile se vor clarifica marţi în plenul Camerei Deputaţilor şi a precizat că PDL nu are nimic de ascuns, interesul fiind acela de a se respecta democraţia parlamentară, legislaţia şi transparenţa.

"Coaliţia este unită, şi astăzi, în şedinţa coaliţiei am discutat acest lucru. Nimeni nu are nimic de ascuns, ce este surprinzător, că PSD este foarte vocal din afară, de pe holuri sau de la televizor, asta ne-a surprins pe noi şi cred că astăzi la Biroul Permanent al Camerei această posibilitate de a întoarce la plen, dacă se mai votează sau nu o dată Legea pensiilor, este o chestiune care a arătat ce doreşte această coaliţie. Nu avem nimic de ascuns, dorim să reluăm votul dacă este cazul", a precizat Gheorghe Flutur.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis, ieri, ca votul la Legea sistemului unitar de pensii publice să fie reluat dacă plenul aprobă acest lucru, a anunţat liderul deputaţilor PSD, Mircea Duşa.

Duşa a spus că grupurile parlamentare PSD şi PNL au solicitat, în şedinţa Biroului Permanent, reluarea votului, având în vedere că Legea pensiilor a fost votată cu foarte puţini parlamentari prezenţi, respectiv sub cvorumul necesar pentru o lege organică.

El a menţionat că, la solicitarea PSD şi PNL prezentată în Biroul Permanent, conducerea Camerei a fost de acord să se reia votul dacă şi plenul va fi de acord.

Solicitarea către plen de reluare a votului va fi făcută marţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Nu avem nimic de ascuns, dorim să reluăm votul la Legea pensiilor dacă este cazul.
 Vizualizări articol: 546 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: Nu avem nimic de ascuns, dorim să reluăm votul la Legea pensiilor dacă este cazul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei