Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 aug 2008 - Anul XIII, nr. 187 (3868)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atanasiu:

PNL va vota pentru cercetarea de către DNA a lui Mitrea şi Năstase

Vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat că liberalii vor vota pentru a permite începerea urmăririi penale în cazul lui Adrian Năstase şi Miron Mitrea, "nefiind normal ca Parlamentul să fie un scut între politicieni şi justiţie".

Atanasiu a spus că PNL va vota de fiecare dată în Parlament pentru a lăsa libertate justiţiei de a face cercetarea necesară pentru a trimite sau nu în instanţă pe cei pe care îi consideră vinovaţi, indiferent despre ce politician este vorba.

Potrivit lui Atanasiu, parlamentarii PNL vor vota pentru a permite începerea urmăririi penale în cazul lui Adrian Năstase şi Miron Mitrea, pentru că "nu este normal ca Parlamentul să fie un scut între politicieni şi justiţie".

Vicepreşedintele PNL a adăugat că există şi "partea bună" a imunităţii parlamentare, deoarece evită situaţia ca un politician "să fie în fiecare zi la Parchet pe orice plângere aberantă”.

"Orice cetăţean al României are dreptul să depună o plângere penală împotriva unui alt cetăţean, inclusiv un demnitar. Dacă în fiecare zi s-ar depune câte o plângere, doar 365 din cetăţenii României, atunci în toate cele 365 de zile demnitarul ar trebui să fie la Parchet şi ar mai munci în celelalte zile din an, care nu mai sunt (…). Dar una este o plângere aberantă scrisă pe colţul mesei şi alta este o cercetare în care procuratura cere continuarea cercetării pe dosarul penal respectiv şi de aceea credem că aceste cereri trebuie urgent soluţionate cu aviz favorabil", a afirmat Atanasiu.

Întrebat dacă PNL va vota la fel şi în cazul ministrului Paul Păcuraru, Teodor Atanasiu a spus că liberalii vor vota pentru ridicarea imunităţii indiferent despre ce demnitar este vorba, dacă se va dovedi că este în ajutorul justiţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL va vota pentru cercetarea de către DNA a lui Mitrea şi Năstase.
 Vizualizări articol: 643 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PNL va vota pentru cercetarea de către DNA a lui Mitrea şi Năstase5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cum? trimis de
(11 aug 2008, 20:27:18
Oare cum va vota PNL?Prin neprezentare poate.Asadar,lipsa de cvorum,o sa fie cuvantul de ordine la Camera.Intr-un sfarsit,daca se intrunesc si voteaza,o sa fie mai multe voturi contra si o sa inceapa harababura.Tu ai votat cu nu,ba tu,ba tu si tot asa vreo 3 zile o sa se certe la TV.Imediat,apar "tonomatele" lui Felix motanul la Antene si Jurnalul lui X man din Caracal,si apoi sa vezi "tataie";"geniul" din Gagesti-asazisul 'soricel de cancelarie"a lui Nastase,chit-chit,"psihopatul" Stan cu laptop-ul,delireaza,"elita" in analize R Tudor,ala cu armata,pupa tot ce se numeste PSD+PC+PNL cersind o functie si in sfarsit,Gadea,angajatul lui Felix,cel care daca nu "presteaza" cum vrea "turnatorul",este scos de la Antena in suturi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei