Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 oct 2017 - Anul XXII, nr. 236 (6652)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Susţinere

Flutur a fost prezent la depunerea candidaturii PNL pentru Primăria Drăgoieşti a lui Adrian Ionel Brădăţan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent, ieri, la înscrierea oficială a candidatului liberal Adrian Ionel Brădăţan în competiţia pentru funcţia de primar al comunei Drăgoieşti. La depunerea candidaturii lui Adrian Ionel Brădăţan pentru Primăria Drăgoieşti au mai participat secretarul general al PNL Suceava, Viorel Seredenciuc, şi secretarul general adjunct, Cristi Creţu.

După depunerea candidaturii, liderul liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, a declarat că are încredere în Adrian Ionel Brădăţan, un tânăr om de afaceri, despre care a spus că poate să schimbe în bine faţa acestei comune. „Candidatul PNL este un om foarte pragmatic, cu iniţiativă şi care are foarte multe proiecte pentru comuna Drăgoieşti. Și sunt convins că le va putea pune în practică”, a precizat Flutur.

El a arătat că îi va fi alături lui Adrian Ionel Brădăţan pentru a pune în aplicare proiectele acestuia pentru conectarea comunei Drăgoieşti la reţelele de apă potabilă şi canalizare, extinderea reţelelor de drumuri asfaltate, modernizarea reţelelor electrice şi construcţia de noi puncte de transformare în zonele în care s-au extins zonele de case, dar şi începerea cadastrului şi a intabulării gratuite a terenurilor şi modernizarea unităţilor de învăţământ. „Îl vom sprijini pe Adrian Ionel Brădăţan în încurajarea tinerilor plecaţi în străinătate să se întoarcă acasă pentru a investi într-o localitate care se află aproape de municipiul Suceava. Sper să câştige aceste alegeri,  iar cetăţenii din Drăgoieşti să voteze un om gospodar, care va schimba în bine viaţa acestei localităţi în acest scurt mandat de doi ani şi jumătate”, a spus Gheorghe Flutur.

Alegerile parţiale pentru funcţia de primar al comunei Drăgoieşti vor avea loc în data de 5 noiembrie 2017. Funcţia a rămas vacantă după ce prefectul judeţului a emis, în luna iulie a.c. ordinul prin care s-a luat act de încetarea de drept a mandatului de primar a lui Vasile Petroaie. Ordinul a fost emis pe motiv că primarul din Drăgoieşti nu şi-a putut exercita mandatul pe o perioadă mai mare de şase luni, din motive medicale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a fost prezent la depunerea candidaturii PNL pentru Primăria Drăgoieşti a lui Adrian Ionel Brădăţan.
 Vizualizări articol: 1965 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur a fost prezent la depunerea candidaturii PNL pentru Primăria Drăgoieşti a lui Adrian Ionel Brădăţan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei