Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 oct 2017 - Anul XXII, nr. 236 (6652)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tragic

Tânărul care a provocat accidentul de moped în urma căruia un adolescent a murit se află în stare critică la spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tragic accident de moped petrecut duminică a curmat viața unui adolescent de 17 ani și l-a băgat în spital, în stare critică, pe tânărul de 25 de ani care a provocat accidentul. Nenorocirea care a avut loc în jurul orei 06.20 dimineață, pe strada Centurii din comuna Șcheia,  s-a petrecut în momentul în care mopedul pe care se aflau doi tineri din comuna Stroiești a părăsit drumul, s-a izbit cu putere într-o bordură și apoi s-a răsturnat. Cei doi ocupanți ai vehiculului, un adolescent de 17 ani și Ionuț C., de 25 de ani, au fost proiectați pe asfalt, ambii suferind leziuni grave la cap. În urma impactului puternic cu asfaltul, tânărul de 17 ani aflat pe moped și-a pierdut viața, iar celălalt a fost transportat în stare gravă la spital. Aici tânărul a fost internat în secția de Terapie Intensivă, fiind diagnosticat cu o fractură de bază de craniu, o stare foarte gravă și un pronostic nefavorabil. Cercetările ulterioare făcute în baza de date a poliției au stabilit faptul că tânărul de 25 de ani care conducea mopedul nu avea permis de conducere. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și vătămare corporală din culpă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul care a provocat accidentul de moped în urma căruia un adolescent a murit se află în stare critică la spital.
 Vizualizări articol: 4712 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Tânărul care a provocat accidentul de moped în urma căruia un adolescent a murit se află în stare critică la spital3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei