Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 feb 2017 - Anul XXII, nr. 33 (6449)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Corneliu Popovici a fost schimbat de la conducerea PMP Suceava, interimatul fiind preluat de Eugen Tomac

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Corneliu Popovici a fost înlocuit din funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a PMP, conducerea interimară a filialei fiind preluată de deputatul Eugen Tomac. Decizia a fost luată vinerea trecută în cadrul şedinţei Colegiului Naţional al PMP. După şedinţă, liderul PMP Traian Băsescu a anunţat că 16 preşedinţi ai organizaţiilor judeţene care au obţinut sub 5% la alegerile parlamentare de la finalul anului trecut au fost schimbaţi din funcţii. Traian Băsescu a mai adăugat că în mai multe organizaţii au fost numiţi preşedinţi interimari din rândul parlamentarilor, aceştia urmând să ocupe funcţiile până la organizarea alegerilor.

În ceea ce-l priveşte pe Corneliu Popovici, acesta a declarat că decizia a fost una unitară, care a vizat toate organizaţiile care nu au trecut pragul electoral la alegerile parlamentare. „Este o decizie corectă, ce se impune a fi luată într-o formaţiune politică care vrea să construiască. Urmează să organizăm alegeri în cadrul filialei judeţene, pentru ca aceasta să fie mai consolidată, mai întărită, şi cu o structură de conducere aleasă în mod statutar, şi nu interimară”, a spus Corneliu Popovici. El a spus că noul preşedinte interimar, deputatul Eugen Tomac, va veni în perioada următoare la Suceava pentru a se întâlni cu membri de partid şi pentru a începe pregătirea alegerilor în cadrul organizaţiei judeţene. Corneliu Popovici a precizat că îl va ajuta pe noul preşedinte interimar al PMP Suceava, Eugen Tomac, până la organizarea acestor alegeri. 

De precizat că după şedinţa de vineri a Colegiului Naţional al PMP, liderul partidului, Traian Băsescu, a declarat că preşedinţii care au fost schimbaţi din funcţii au dreptul să candideze la viitoarele alegeri din cadrul organizaţiilor judeţene. Întrebat dacă va candida pentru şefia PMP Suceava, Corneliu Popovici a spus că se va consulta cu ceilalţi colegi de partid şi va lua deciziile care vor fi cele mai avantajoase şi mai bune pentru organizaţie.

Corneliu Popovici este preşedinte al PMP Suceava din anul 2013, atunci când a fost înfiinţată această formaţiune politică. În urma alegerilor locale de anul trecut, PMP Suceava a obţinut un post de primar, în comuna Pojorâta, cinci viceprimari, dintre care unul în municipiul Suceava, prin Marian Andronache, şi 71 de consilieri locali. După unificarea cu UNPR, proces care nu a fost încă definitivat în mod oficial, PMP Suceava mai are încă doi viceprimari şi 30 de consilieri locali.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Corneliu Popovici a fost schimbat de la conducerea PMP Suceava, interimatul fiind preluat de Eugen Tomac.
 Vizualizări articol: 2259 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Corneliu Popovici a fost schimbat de la conducerea PMP Suceava, interimatul fiind preluat de Eugen Tomac1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei