Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 apr 2016 - Anul XXI, nr. 79 (6192)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Lansare

PSD şi-a prezentat candidaţii pentru primăriile din Câmpulung Moldovenesc şi zece comune din zonă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PSDSuceava a anunţat duminică, la Câmpulung Moldovenesc, candidaţii pentru funcţia de primar din acest municipiu şi din zece comune din zonă. La eveniment au participat peste 400 de persoane, membri şi simpatizanţi ai PSD Suceava, lansarea candidaţilor având loc în prezenţa senatorului Neculai Bereanu, a deputatului Cezar Cioată şi a preşedintelui Organizaţiei Femeilor Social – Democrate Suceava, Oana Elena Pintilei.

În deschiderea evenimentului, vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Suceava şi responsabilul de zonă, senatorul Neculai Bereanu, a ţinut să precizeze că PSD şi guvernarea acestui partid şi-au făcut datoria faţă de zona de munte a judeţului, dar şi că este extrem de important ca actualul preşedinte al Consiliului Judeţean să câştige un nou mandat. „Preşedintele Consiliului Judeţean va fi votat şi ales de consilierii judeţeni. La vot veţi susţine candidatul de primar, Consiliul Local şi lista de consilieri judeţeni ai PSD. Au trecut patru ani de la ultimele alegeri şi iată-ne din nou în această zonă unde noi, PSD, cred că ne-am făcut datoria. Din punctul de vedere al activităţii Consiliului Judeţean Suceava, al preşedintelui Cătălin Ioan Nechifor şi al Partidului Social Democrat cred că ne-am făcut datoria. Am susţinut, aşa cum am promis, fiecare localitate, fără să ţinem cont de culoarea politică a primarului. Fiecare localitate merită o atenţie importantă din partea PSD şi a preşedintelui CJ Suceava, Cătălin Nechifor. Cu siguranţă lucrurile ar fi stat mai bine dacă erau primari PSD. Pe 5 iunie putem îndrepta lucrul acesta pentru anii viitori.”

Social-democraţii îl vor avea candidat pentru Primăria Câmpulung Moldovenesc pe Adrian Posa, care a anunţat că îşi doreşte un municipiu „reclădit”, care să devină un centru de dezvoltare pentru întreaga zonă. „Vreau un Câmpulung european, cu standarde europene pentru locuitorii de aici. Oraşul se poate dezvolta şi cu ajutorul comunelor din jur şi poate da mult mai mult şi are dreptul la mai mult. Anii pierduţi până acum trebuie să îi recuperăm. Voi fi pe capul colegilor de la Bucureşti şi Suceava pentru a obţine finanţările de care avem nevoie. Oraşul are nevoie de investiţii şi de infrastructură europeană şi de mult sprijin judeţean. Eu vreau să schiez în zonă şi să construim un domeniu schiabil unde să atragem turiştii. Dar avem nevoie de integritate şi profesionalism, lucruri pe care eu şi echipa de consilieri locali, cu sprijinul necondiţionat al preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Ioan Nechifor, le putem oferi”, a spus Adrian Posa. 

Tot ieri au fost prezentaţi şi candidaţii pentru funcţia de primar din Breaza –Gheorghe  Lesenciuc, Izvoarele Sucevei – Dumitru Creuco, Moldova Suliţa –Ion Adrian Lesenciuc; Fundu Moldovei –Nicolai Rotaru; Pojorâta –Petrică Burduhos, Sadova –Gavril Zbranca,  Moldoviţa –Cornel Mortogan, Vatra Moldoviţei –Sorin Macovei, Frumosu –Constantin Buga; Vama –Dănuţ Gireadă.

În deschiderea evenimentului de ieri de la Câmpulung Moldovenesc, mesajele transmise de cei din conducerea Organizaţiei Judeţene a PSD au fost pentru continuarea unei guvernări judeţene bune, cu rezultate pozitive şi realizată fără discriminare politică şi cu investiţii importante. „Guvernarea Partidului Social Democrat a fost una responsabilă, a răsplătit munca şi a crescut nivelul de trai în România”, a declarat senatorul PSD Neculai Bereanu.

Liderii social-democraţi prezenţi la lansarea candidaţilor PSD au avertizat că „o revenire a liberalilor înseamnă doar stoparea dezvoltării şi cotinuarea tăierii pensiilor şi salariilor", deputatul Cezar Cioată subliniind faptul că „PSD vă dă, PNL vă ia”.

Cezar Cioată a mai spus că „am venit aici să vă spun că aveţi la Câmpulung Moldovenesc şi în localităţile din jur oameni de ispravă care vă pot administra localităţile cât mai bine şi în folosul oamenilor. Să nu uităm ce au făcut cei din PDL şi unde au dus ţara. Ei ştiu doar să ia, ei nu ştiu să ofere. Să fim realişti, PDL nu a dat niciodată nimic, doar PSD a făcut asta. PSD a dat,  PNL a luat. Să ne gândim bine ce facem şi să vorbim cu cei din jurul nostru şi să le spunem care e adevărul. Am venit aici să îl susţin pe prietenul meu cel mai bun şi colegul meu de serviciu, pe Adrian Posa, care, vă spun eu, e un băiat de toată isprava, care poate face multe pentru voi. Nu a făcut de râs nici meseria şi nici oamenii cu care a lucrat”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD şi-a prezentat candidaţii pentru primăriile din Câmpulung Moldovenesc şi zece comune din zonă.
 Vizualizări articol: 4070 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD şi-a prezentat candidaţii pentru primăriile din Câmpulung Moldovenesc şi zece comune din zonă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorba de ciuperci (de post) Simplu de făcut și gustoasă, această ciorbă amintește cumva și de gustul supei de pui și este ideală pentru perioadele de post, dar și pentru persoanele care țin dietă pentru a scăpa de excesul de greutate.Avem nevoie de:O caserolă de 500 g... Citeşte