Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 mar 2016 - Anul XXI, nr. 59 (6172)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie

Ovidiu Milici a demisionat din Mişcarea Populară Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a Mişcării Populare, Ovidiu Milici, a anunţat că în cursul zilei de ieri şi-a depus demisia din această funcţie şi din partidul condus la nivel naţional de fostul preşedinte al României, Traian Băsescu. Ovidiu Milici a precizat că a luat această decizie după ce timp de mai mult de doi ani şi jumătate a depus eforturi considerabile pentru ca Mişcarea Populară să capete substanţă şi să conteze pe harta politică a judeţului Suceava.

„Deşi era un partid neatractiv şi nefrecventabil din punct de vedere politic, iar în momentul înscrierii mele nu depăşea cu mult zece membri, am avut încredere în Corneliu Popovici şi am pornit la construcţia acestui partid, plecând de la două principii convenite cu acesta: transparenţa în luarea deciziei şi respect”, a declarat Ovidiu Milici. Fostul vicepreşedinte al Mişcării Populare Suceava a precizat că după mari eforturi din partea lui şi a colegilor din partid, „se pare” că în momentul de faţă această formaţiune politică ar obţine un scor electoral în jurul pragului de 5%. „Ei bine, presupusa depăşire a acestui prag  electoral a avut efecte vizibile în comportamentul lui Popovici Corneliu faţă de persoana mea şi faţă de poziţia mea în partid”, a arătat Milici. El a precizat că a luat decizia de a demisiona din partid din cauza „şicanelor” venite din partea liderului MP Suceava.

Ovidiu Milici a mai precizat că nu poate să fie un personaj într-o „schiţă regizată prost” de preşedintele Mişcării Populare Suceava, deoarece ar fi sub demnitatea lui de profesor şi de om. „Nedisimulat şi cât se poate de sincer, doresc succes tuturor colegilor şi prietenilor din MP Suceava care au avut curajul să-şi asume o candidatură. Respectul, prietenia şi preţuirea pentru ei vor rămâne intacte indiferent de vremurile sau conjuncturile politice”, a mai afirmat Ovidiu Milici.

Contactat telefonic, liderul Mişcării Populare Suceava, Corneliu Popovici, a spus că nu vrea să comenteze comunicatul de presă „semnat cu titlul de profesor Ovidiu Milici”, şi i-a urat acestuia succes pe calea politică „pe care de mult o avea în gând”.

„Mişcarea Populară Suceava este o formaţiune de echipă, iar respectul faţă de colegi este primordial. De asemenea, formaţiunea pe care eu o conduc funcţionează numai şi numai după statutul partidului, iar deciziile, spre deosebire de alte partide, se iau doar în forurile statutare”, a arătat Popovici. El a ţinut să precizeze că în realitate, demisia lui Ovidiu Milici este înregistrată pe 3 martie a.c., şi nu pe 10 martie, aşa cum afirmă acesta. Corneliu Popovici a declarat că după această demisie a constatat că Ovidiu Milici nu a reuşit să se integreze în echipa Mişcării Populare, aşa cum au făcut-o ceilalţi membri ai partidului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ovidiu Milici a demisionat din Mişcarea Populară Suceava.
 Vizualizări articol: 2584 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.77/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 13 voturi
Ovidiu Milici a demisionat din Mişcarea Populară Suceava3.8513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chiroști cu barabule și jumări (colțunași cu cartofi) Din bucătăria economică a bunicilor, colțunașii cu cartofi, ziși și chiroști pe la noi sau piroști după moftul urban, sunt printre cele mai simple și gustoase feluri de mâncare.Avem nevoie de:Pentru aluat – 500 g făină albă, 2-3 linguri... Citeşte