Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 feb 2016 - Anul XXI, nr. 35 (6148)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Săptămâna viitoare

Candidaţii PNL la alegerile locale, lansaţi la Suceava de Alina Gorghiu şi Vasile Blaga

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidaţii cu care PNL va merge la alegerile locale din 5 iunie a.c. la noi în judeţ vor fi lansaţi oficial vineri, 19 februarie a.c., la Suceava, în prezenţa copreşedinţilor PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga. Anunţul a fost făcut de preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, senatorul Gheorghe Flutur, ieri, într-o conferinţă de presă în cadrul căreia a fost anunţată oficial candidatura primarului Ion Lungu pentru un nou mandat la Primăria Suceava. Flutur a declarat că în şapte localităţi din judeţ procedura de desemnare a candidaţilor la alegerile locale nu a fost încă finalizată, dar aceasta se va realiza în zilele imediat următoare.

Atât Gheorghe Flutur, proaspăt desemnat preşedinte unic al filialei judeţene a partidului, cât şi secretarul general al PNL Ilie Bolojan au accentuat că, în alegerea candidaţilor, PNL manifestă în primul rând ”pragmatism politic”.

Ilie Bolojan a arătat că Ordonanţa de Urgenţă nr. 55/2014, prin care s-a permis primarilor migrarea politică, a dus PNL în situaţia de a pierde 500 de primari, iar 80% dintre aceştia au trecut la PSD sau s-au declarat independenţi, cum a fost situaţia primarului Ion Lungu. El nu a exclus ca unii dintre cei care au plecat atunci să candideze acum pentru PNL, chiar şi în condiţiile în care la alegerile prezidenţiale din 2014 au susţinut deschis candidatul PSD, Victor Ponta.

 

51% dintre suceveni îl vor pe Lungu încă 4 ani primar, conform sondajului PNL

”Noi, ca partid, ne dorim să câştigăm alegerile”, a declarat secretarul general al PNL, apreciind că la ora actuală cele mai mari şanse la Primăria Suceava le are Ion Lungu. Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan a arătat că sondajul efectuat de PNL în municipiul Suceava a arătat că 51% dintre suceveni îl vor pe Ion Lungu încă 4 ani primar şi numai 20% şi l-ar fi dorit în această funcţie pe Balan. ”Dacă cetăţenii municipiului Suceava au spus că Lungu însumează 51% din intenţia de vot şi Balan 20%, am decis ca din partea PNL să candideze şi să câştige cel mai bun. Eu mi-am retras candidatura şi m-am retras şi din funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava a PNL”, a precizat Balan.

”Există pragmatism politic şi dorinţa noastră ca dreapta să guverneze România. Dincolo de orice, trebuie să fim pragmatici. În politică sunt calcule pragmatice”, a afirmat şi Gheorghe Flutur explicând astfel de ce, la numai o lună de la declaraţia sa, că Ion Lungu nu mai are loc în PNL, ieri l-a primit pe acesta cu braţele deschise.

La nivelul conducerii naţionale a PNL s-a stabilit că liberalii înscrişi în competiţia electorală trebuie să corespundă unor criterii de integritate, dar mai important este să aibă, potrivit sondajelor realizate, cele mai mari şanse de câştig şi cel mai mare potenţial de creştere în lunile care au mai rămas până la alegeri. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidaţii PNL la alegerile locale, lansaţi la Suceava de Alina Gorghiu şi Vasile Blaga.
 Vizualizări articol: 2760 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Candidaţii PNL la alegerile locale, lansaţi la Suceava de Alina Gorghiu şi Vasile Blaga1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ruladă de pui (fără coacere) Preparatul este foarte apreciat de copii, pe care îi ”păcălește” să consume doua alimente sănătoase simultan – brânza de vacă și pieptul de pui.Avem nevoie de:Trei sferturi de pachet unt de bună calitate, un piept mare... Citeşte