Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 iun 2015 - Anul XX, nr. 137 (5949)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Împreună

Fuziunea PC-PLR sporeşte forţa noii formaţiuni politice care va activa în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Partidul Conservator (PC) şi Partidul Liberal Reformator (PLR) îşi sporesc forţa în judeţul Suceava după fuziune. Unificarea celor două formaţiuni politice se va definitiva sâmbătă, 20 iunie, la Palatul Parlamentului din Bucureşti.

În urma fuziunii dintre PC şi PLR, în judeţul Suceava, noua formaţiune politică va avea doi parlamentari, deputatul Cezar Cioată şi deputatul Constantin Galan, şi un demnitar cu rang echivalent celui de secretar de stat, directorul general al Companiei Naţionale a Uraniului, Adrian Posa. Noul partid va fi reprezentat atât în Consiliul Judeţean Suceava, cât şi în Consiliul Local Suceava, precum şi în numeroase consilii locale din judeţ.

„Între un partid de stânga, care apără interesele celor dezavantajaţi, şi unul de dreapta, care apără interesele celor bogaţi, avem nevoie de acţiunea unei forţe politice moderne, europene, care să reprezinte interesele clasei de mijloc. Noul partid va fi cel care va apăra interesele antreprenorilor, ale celor care muncesc în IT sau în alte industrii creative, ale profesorilor şi ale celor care practică profesii liberale. Nu îi uităm pe fermieri şi pe întreprinzătorii din mediul rural, care au readus agricultura românească pe drumul care va duce la dezvoltarea satului românesc. Ideologia de centru-dreapta pe care şi-o asumă noua construcţie politică reprezintă motorul dezvoltării României. Partidul nostru îi va sprijini pe cei care vor să producă valoare adăugată mare în domeniile economic, cultural, intelectual şi în orice alte domenii”, a declarat deputatul Cezar Cioată, unul dintre cei doi copreşedinţi de la Suceava ai noii formaţiuni politice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fuziunea PC-PLR sporeşte forţa noii formaţiuni politice care va activa în Suceava.
 Vizualizări articol: 1561 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Fuziunea PC-PLR sporeşte forţa noii formaţiuni politice care va activa în Suceava3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Găina oltenilor din Corbu O mulţime de supoziţii şi câteva date istorice precise leagă Oltenia de Sicilia. Mai în glumă, mai în serios, prietenii mei sicilieni îşi numesc insula "Oltenia Italiei", şi asta în primul rând datorită... Citeşte