Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 iun 2014 - Anul XIX, nr. 130 (5639)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Deputatul PDL de Suceava Sanda-Maria Ardeleanu susţine programul „Adoptă un tânăr basarabean”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PDL de Suceava Sanda-Maria Ardeleanu a anunţat că se va implica în susținerea programului „Adoptă un tânăr basarabean”. Sanda-Maria Ardeleanu a declarat că în perioada 7-15 iunie 2014, Platforma Unionistă Acțiunea 2012 organizează Școala de cultură și afirmare românească, în stațiunea Venus, de pe litoral, unde sunt așteptați să  participe, în două serii, 400 de persoane, majoritatea tineri din România și Republica Moldova.

„La invitația organizatorilor, am acceptat să mă implic activ în programul intitulat <Adoptă un tânăr basarabean>, prin care voi susține participarea unui tânăr din Basarabia, timp de cinci zile, la activitățile din cadrul Școlii de cultură și afirmare românească”, a spus Ardeleanu. Ea a explicat că programul Școlii de vară cuprinde mai multe sesiuni de dezbateri, printre care „Republica Moldova, Unire prin integrare sau integrare prin Unire?”, „Proiectele de țară ale României postdecembriste” şi „Românii de la frontiera Uniunii Europene și NATO în contextul evoluțiilor regionale”.

Deputatul sucevean a mai spus că pe lângă sesiunile de dezbateri, persoanele prezente la această şcoală de vară vor mai avea parte de activități interactive, iar trainerii și speakerii implicați în acest proiect sunt specialiști în anumite domenii precum românism, istorie, management cultural, management de proiect, social media pentru ONG-uri sau educația non-formală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PDL de Suceava Sanda-Maria Ardeleanu susţine programul „Adoptă un tânăr basarabean”.
 Vizualizări articol: 1854 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Deputatul PDL de Suceava Sanda-Maria Ardeleanu susţine programul „Adoptă un tânăr basarabean”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cine se descurca... trimis de
(11 iun 2014, 19:48:05
Cred ca a tras cu ochiul la oferta mea de pe facebook, ""primesc in gazda doua ucrainence"", dar daca se descurca ......, vorba aia, posibilitati de parlamentar, si pana o aproba legea in parlament,...., convinge EA familia!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei