Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 mar 2014 - Anul XIX, nr. 72 (5581)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune

200 de democrat-liberali suceveni participă la lansarea candidaților PDL pentru alegerile europarlamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproximativ 200 de democrat-liberali suceveni vor participa la acţiunea de lansare a candidaților PDL pentru Parlamentul European, care va avea loc duminică, 30 martie, începând cu ora 11,00, la Sala Palatului din Bucureşti, a anunţat vicepreşedintele PDL pe Regiunea de Nord-Est, deputatul de Suceava Ioan Balan. Balan susţine că la Sala Palatului vor fi prezenţi peste 5.000 de delegaţi din toată ţara. El a arătat că PDL Suceava „are marea şansă” să aibă pe listă un loc considerat eligibil, şi anume locul şase, care-i revine prim-vicepreşedintelui Organizaţiei Judeţene a PDL, Orest Onofrei. „Am văzut declaraţiile unor lideri politici din USL Suceava cum că nu este important locul şase, ci este mai onorabil să fii pe listă undeva pe ultimele poziţii. Asta arată de fapt neputinţa acestor lideri locali de a-şi impune soluţiile la vârful partidelor. Pentru cetăţeni nu este extrem de importantă poziționarea pe listă a unor candidaţi, dar asta arată adevărata percepţie a centrului faţă de conducerile partidelor din USL Suceava. Cel mai grav este că acest mod de lucru îl întâlnim şi la repartizarea fondurilor pentru dezvoltarea judeţului şi a municipiului Suceava”, a declarat Ioan Balan.El a arătat că judeţul Suceava este cel mai slab reprezentat la nivel de funcţii în ministere şi agenţii guvernamentale, ceea ce spune mult despre deschiderea pe care o are Guvernul pentru această zonă.

„Este pentru prima dată când dau exemplul judeţului vecin Botoşani, care are cel mai bine poziţionat candidat pe listele pentru alegerile europarlamentare. Pentru liderii de la Suceava asta ar trebui să dea de gândit”, a conchis Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 200 de democrat-liberali suceveni participă la lansarea candidaților PDL pentru alegerile europarlamentare.
 Vizualizări articol: 1754 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
200 de democrat-liberali suceveni participă la lansarea candidaților PDL pentru alegerile europarlamentare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei