Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 mar 2014 - Anul XIX, nr. 61 (5570)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Marş antiguvernamental

Cartea minciunilor USL, depusă, în marş, de PDL Suceava la Prefectură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Democrat-liberalii suceveni au depus sâmbătă la Prefectură documentul intitulat ”Cartea minciunilor USL”, care cuprinde bilanţul a doi ani de guvernare a Uniunii Social Democrate. Acţiunea, care s-a desfăşurat simultan în toate judeţele din ţară, a fost precedată de un marş la care au participat peste 100 de democrat-liberali suceveni dotaţi cu pancarte cu mesaje antiguvernamentale.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat că documentul face bilanţul minciunilor USL pe fiecare domeniu, concluzia fiind aceea că de toate promisiunile făcute românilor s-a ales praful.

„PDL a făcut bilanţul Guvernării USL pentru că Ponta şi Antonescu  se comportă acum de parcă ar fi fost adversari politici dintotdeauna. PDL le transmite lui Ponta şi Antonescu că nu pot să şteargă cu buretele toate relele pe care le-au făcut României timp de doi ani, cât au fost la putere, şi încă un an înainte de asta. Ponta crede că un Guvern nou îi face pe el şi pe PSD mai curaţi şi mai uscaţi, iar Antonescu se comportă de parcă simpla afirmaţie că este în opoziţie şterge tot răul pe care l-a făcut României. Ponta şi Antonescu trebuie să ştie că minciunile pe care le-au servit cetăţenilor acestei ţări nu dispar şi nu se uită. Vor plăti pentru faptul că au înşelat românii şi pentru doi ani de scandal, incompetenţă şi promisiuni neonorate”, a spus Flutur. El crede că această ”Carte a minciunilor USL” trebuie să fie un manual pentru orice cetăţean, un manual despre cum să nu se mai lase înşelaţi de promisiuni populiste, minciuni şi manipulări.

 

Flutur: PSD şi PNL au reuşit să arate că se poate mai rău decât în regimurile Iliescu şi Năstase

Flutur a arătat că în 22 de luni de guvernare, PSD şi PNL au introdus 35 de noi taxe şi impozite, luând trei miliarde de lei din buzunarele românilor şi ale agenţilor economici. ”Când se pregătea să vină la putere, USL nu a promis <incompetenţă crasă până la capăt>, dar exact asta a livrat românilor. De la eşecul răsunător şi dezastruos al privatizării Oltchim până la incompetenţa criminală demonstrată de Guvernul Ponta 2 în cazul accidentului din Apuseni, USL a demonstrat că a vrut puterea pentru interesele sale proprii şi habar nu are cu cine şi cum să guverneze. Ponta şi Antonescu au oferit României cele mai incompetente guverne. Guvernările lui Ponta şi Antonescu ne-au oferit spectacolul eşecurilor televizate: privatizarea Oltchim, privatizarea CFR Marfă, faimoasa lege a descentralizării şi noua constituţie, ambele aruncate la coş de Curtea Constituţională a României. Ponta şi Antonescu au păstorit cea mai cinică guvernare: în timp ce se lăudau cu creştere economică, băgau mâna adânc în buzunarul românilor prin noi taxe şi impozite. Victimele USL sunt România şi românii. În 22 de luni nu s-a reformat nimic, nu s-a început nici un proiect, nu s-a venit cu nici o viziune legată de dezvoltarea României”, a afirmat liderul democrat-liberal. Gheorghe Flutur susţine că în doi ani de guvernare, PSD şi PNL au reuşit să arate că se poate mai rău decât în regimurile Iliescu şi Năstase. Democrat-liberalii vor ca un exemplar din această carte a minciunilor USL să ajungă şi la organizaţiile judeţene ale PSD şi PNL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cartea minciunilor USL, depusă, în marş, de PDL Suceava la Prefectură.
 Vizualizări articol: 1248 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Cartea minciunilor USL, depusă, în marş, de PDL Suceava la Prefectură3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   FLUTURAS NU MAI AI ARIPIOARE trimis de
(18 mar 2014, 11:55:51
Daca tu crezi ca ce faci tu e opozitie??????????????????????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei