Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 mar 2014 - Anul XIX, nr. 61 (5570)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Prea mari, aşteptările

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cronologic, primul moment care merită amintit din prima parte a sfârşitului de săptămână, din punct de vedere sportiv, este meciul de debut al lui Cosmin Contra în Primera. A fost un 3-3 spumos între Getafe şi Granada, cu un început cum nici nu se putea mai frumos, golul de 1-0 fiind semnat de Ciprian, care i-a răspuns astfel magistral noului său antrenor, acesta afirmând anterior că aşteaptă mai mult de la el. Din păcate, deşi Getafe a condus de trei ori (!), n-a fost să fie un succes pentru Contra, însă măcar a adăugat ceva zestrei de puncte, altfel foarte săracă. Nici nu avea cum să fie bogată, altminteri nu se punea problema să se apeleze la serviciile antrenorului român. Iată, în scurt timp de la debutul în meserie şi fără performanţe comparabile cu ale lui Dan Petrescu, „Guriţă” ajunge în campionatul în care a strălucit ca jucător, în timp ce „Bursucul”, cu un titlu la activ şi isprăvi prin Liga Campionilor cu Unirea Urziceni, se află încă şi mai la est de Anglia. Oricum, după Spania, odată şi odată va veni şi rândul Angliei să fie bifată de tehnicieni români.

Continuând pe firul timpului, foarte devreme în dimineaţa următoare am putut vedea încercarea Simonei Halep de a pătrunde în ultimul act de la Indian Wells. Aşa cum m-am temut în articolul precedent, Radwanska a ridicat prea mult nivelul, aceasta fiind, cred eu, adevărata finală. Poloneza era favorita numărul 2, iar în finală va fi jucat aseară împotriva italiencei Pennetta, care a produs surpriza competiţiei, eliminând-o pe Na Li în cealaltă semifinală. Revenind la meciul Simonei, avem satisfacţia platonică a unor raliuri de zile mari, pe care nu o dată jucătoarea noastră le-a câştigat. Aşteptările au fost mari de la ea, poate chiar exagerate, multe case de pariuri dând-o chiar favorită în faţa Radwanskăi! La băieţi, o finală de zile mari care se va fi jucat între Djokovic şi Federer, ultimul impresionând prin uşurinţa cu care l-a scos pe învingătorul lui Nadal, Dolgopolov, în doar o oră de joc! Văzându-l pe elveţian, mi-am adus aminte de acel „Quiet, genius at work!” (Linişte, geniu la lucru!)...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prea mari, aşteptările.
 Vizualizări articol: 1174 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Prea mari, aşteptările5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei