Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 mar 2014 - Anul XIX, nr. 56 (5565)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment

50 de femei din PSD Suceava au participat la „Primăvara social-democrată”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

50 de reprezentante ale Organizației Femeilor Social Democrate Suceava au fost prezente sâmbătă, 8 Martie 2014, de Ziua Internațională a Femeii, la Reuniunea Femeilor Social Democrate, în cadrul evenimentului intitulat „Primăvara social-democrată”, care s-a desfășurat la Sala Palatului din București.

Purtătoarea de cuvânt a PSD Suceava, Ioana Maftei, a precizat că „Primăvara social-democrată” a fost un eveniment în cadrul căruia a fost lansat Manifestul European al Femeilor Social Democrate din România. În cadrul evenimentului au fost prezentate şi candidatele PSD pentru Parlamentul European, respectiv Corina Creţu, Daciana Sârbu, Viorica Dăncilă și senatorul Ecaterina Andronescu.

Ioana Maftei a mai spus că manifestul Femeilor Social Democrate din România este structurat în zece puncte şi prevede un tratament echitabil pe piaţa muncii prin politici de stimulare a angajării femeilor şi eliminarea discriminării pe piaţa muncii.

„Alte prevederi ale manifestului includ un acces mai bun la educaţie în special în zonele sărace şi rurale, combaterea violenţei domestice, protecţie antidiscriminare prin creşterea finanţării domeniilor feminizate, reducerea segregării ocupaţionale şi combaterea degradării imaginii femeii în spaţiul public”, a explicat Ioana Maftei. Ea a adăugat că manifestul mai prevede sprijin pentru femeia vârstnică, prin acordarea de pensii decente care să o protejeze de sărăcie, sprijin pentru femeile din agricultură şi mediul rural, sprijin pentru familie şi sănătatea copiilor, protecţie faţă de discriminarea pe bază de naţionalitate, sprijin pentru independenţa economică a femeii şi acces la conducere şi roluri de răspundere în economie şi în politică.

„Organizația Femeilor Social Democrate Suceava pledează pentru ca româncele să se bucure de drepturi egale și sprijin real în Uniunea Europeană”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD Suceava.

La reuniunea femeilor social-democrat au fost prezenți președintele PSD și premierul României, Victor Ponta, membri din conducerea partidului, parlamentari și europarlamentari ai PSD, miniștri și secretari de stat, acţiunea fiind deschisă și prezentată de președinta Organizației Femeilor Social Democrate,  Rovana Plumb.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 50 de femei din PSD Suceava au participat la „Primăvara social-democrată”.
 Vizualizări articol: 1038 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
50 de femei din PSD Suceava au participat la „Primăvara social-democrată”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei