Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 ian 2014 - Anul XIX, nr. 21 (5530)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Unicat

Steliana Miron, singurul senator rămas la PP-DD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PP-DD de Suceava Steliana Miron a rămas să reprezinte singură Partidul Poporului - Dan Diaconescu în Senat. Ea ne-a declarat, ieri, că toţi ceilalţi şase colegi ai săi îşi vor anunţa, luni, demisia din partid şi vor migra cel mai probabil la UNPR. Miron şi-a motivat decizia de a rămâne membru PP-DD prin respectul faţă de cei care au votat-o şi i-au conferit un mandat de senator şi prin faptul că nu se regăseşte în celelalte partide. „Am o datorie faţă de alegătorii mei şi nu văd de ce aş pleca, nu mă regăsesc la nici unul dintre celelalte partide”, a spus Steliana Miron.

Aceasta a mai precizat că, prin desfiinţarea grupului PP-DD, nu va mai putea deţine vreo funcţie în comisiile din Senat, însă va avea calitatea de membru al unei comisii. În ceea ce priveşte votul, Steliana Miron a declarat că „voi studia proiectele legislative şi voi vota în interesul oamenilor”.

După alegerile parlamentare din 2012, PP-DD a avut 21 de senatori. Prin racolări succesive, grupul PP-DD a rămas cu opt membri, din care doar şapte membri ai acestui partid şi un membru în postura de senator afiliat.

Regulamentului Senatului precizează că un grup parlamentar poate fi constituit şi poate funcţiona numai dacă are cel puţin şapte senatori, care au fost aleşi pe listele aceluiaşi partid, ale aceleiaşi organizaţii a cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale, alianţe politice sau alianţe electorale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Steliana Miron, singurul senator rămas la PP-DD.
 Vizualizări articol: 5892 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 9 voturi
Steliana Miron, singurul senator rămas la PP-DD2.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sexy senatoarea electrician trimis de
(29 ian 2014, 12:19:09
Despre calitatea si pregatirea parlamentarilor nostrii nu avem ce discuta.Stim cu totii cam ce fel de oameni sunt in parlament.De aceea si lucrurile merg asa cum merg in Romanica.Faptul ca un partid al gospodinelor si telenovelistelor PP DD a obtinut un scor asa mare la alegeri spune totul si despre calitatea alegatorilor .Doamna Miron a capatat apelativul de sexy senatoare si a devenit o Bianca Dragusanu a parlamentului.Faptul ca toti parlamentarii PP DD au tirat-o spre putere nu mira pe nimeni.Anul trecut doamna senator a fost curtata intens de preşedinţii PNL Botoşani şi Suceava Turcanu si Baisanu pe 12 octombrie, la Stejarul, cu ocazia vizitei efectuate de premierul Victor Ponta. Anul acesta se pare ca a ramas sa traga heblul si sa stinga in partid lumina(de aia am zis ca este electrician)deoarece nimeni nu o mai vrea.Dupa ultima declaratie a doamnei Miron atat Ponta cat si Antonescu s-au speriat si au zis:Doamne pazeste si apara,pe fata asta chiar nu o putem lua la noi:
“Nu am reuşit sa gasesc nimic care sa poata fi comestibil pentru mine. Nu ma mai duc în Australia! Risc sa ma îngraş!” –este declaratia uluitoare a senatoarei.Dar una peste alta doamna Miron se va lipi sigur de ul partid de la putere si va canta ca si Lavinia:"Nu vreau sa dorm(in parlament)singurica.
2.   Si-a facut si-un compliment :) trimis de
(29 ian 2014, 12:49:43

„Am o datorie faţă de alegătorii mei şi nu văd de ce aş pleca, nu mă regăsesc la nici unul dintre celelalte partide”, a spus Steliana Miron.

adevaru e ca daca nu te regasesti la niciun alt partid decat pepedede e de rau! si te mai si lauzi cu asta! brava tie! dpmdv pepedede e ultima treapta din orice punct de vedere, alesi si alegatori!
3.   O DERUTATA trimis de
(29 ian 2014, 13:17:17
NU PLEACA DIN PPDD PENTRU CA O REPREZINTA PARTIDUL PROSTITUATELOR DIN DORNA,NU AI FACUT NIMIC BUN PENTRU SUCEVENI SI NICI NU VEI FACE,NU TE DUCE MINTEA, 3% IN ALEGERI CAM MULT SI ATAT.
4.   Gunoaie... trimis de
(29 ian 2014, 15:22:19
Toate gunoaiele din PPDD sunt înghițite cu poftă de USL. În curând partidul-stat va avea o majoritate mai ceva ca PCR-ul de pe vremea lui Ceaușescu. Vai de țara asta și de prostimea care votează cu picioarele.
5.   "...niciodată să nu spui, niciodată" trimis de
(29 ian 2014, 16:24:57
Să nu fie promovată până la urmă pe la turism ,în mişcarea mişcărilor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei