Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 ian 2014 - Anul XIX, nr. 21 (5530)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Keira Knightley își cere întotdeauna scuze dacă se îmbată

Keira Knightley recunoaşte că devine paranoică după o noapte de băut și că întotdeauna sfârșeşte prin a-şi cere a doua zi scuze de la prieteni pentru comportamentul ei, scrie contactmusic.com.

Actriţa a declarat recent că îşi face griji cu privire la comportamentul ei după o noapte de beție. În vârstă de 28 de ani, actriţa recunoaşte că alcoolul o transformă într-o persoană ''foarte nepoliticoasă”.

Keira Knightley a declarat pentru ziarul Metro: „Oh Doamne, întotdeauna trebuie să cer scuze prietenilor după o noapte petrecută în oraş. A doua zi mă gândesc brusc: „Cred că am fost foarte nepoliticoasă”.

Alcoolul nu este singurul lucru în legătură cu care Keira devine paranoică, ea susţine că este extrem de stresată de faptul că programul foarte încărcat ar putea-o face într-o bună zi să apară goală în public, din cauză că a uitat să se îmbrace: „Am zburat la Los Angeles de la Londra, am intrat la coafat şi machiaj, iar apoi direct pe covorul roșu și m-am întrebat <Oare nu sunt într-un vis din acela în care am uitat să-mi iau rochia?>. Şi-apoi m-am uitat în jos şi am văzut că am rochia pe mine: <O, e în regulă. M-am îmbrăcat!>".

În timp ce îşi face griji cu privire la efectul alcoolului asupra ei, Keira Knightly a recunoscut recent că va apela la alcool în cazul în care vine sfârşitul lumii.

Întrebată ce ar face în cazul în care ar fi aproape sfârşitul lumii, actriţa a spus: „Aş dansa foarte mult și aş bea mult alcool. Dar nu bere! Nu-mi place berea. Vin, vodcă, whisky ... orice ar putea să mă facă să uit ce se întâmplă afară. N-aș vrea să fiu trează la sfârșitul lumii. Şi mi-aş lua şi niște tort de ciocolată să mănânc până când lumea se va face fărâme''

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Keira Knightley își cere întotdeauna scuze dacă se îmbată.
 Vizualizări articol: 10346 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Keira Knightley își cere întotdeauna scuze dacă se îmbată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei