Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 230 (5437)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nemulţumire

Ursaciuc a anunţat că au fost depuse contestaţii legate de modul în care au fost desemnaţi delegaţii la alegerile din PNL Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, care şi-a anunţat candidatura pentru preşedinţia PNL la alegerile de la sfârşitul acestei săptămâni, a anunţat că la secretariatul central al partidului au fost depuse mai multe contestaţii cu privire la modul în care au fost stabiliţi delegaţii la conferinţa de alegeri. Ursaciuc a spus că potrivit statutului PNL, norma de reprezentare la alegeri este de 10% din numărul de membri dintr-o organizaţie locală, iar pentru localităţile în care există primari PNL s-a mai acordat un bonus de încă trei delegaţi. El a ţinut să dea ca exemplu comuna Adâncata şi oraşul Gura Humorului, precizând că pentru filialele PNL din cele două localităţi s-a stabilit acelaşi număr de delegaţi.

„PNL Gura Humorului, care a avut în mandatul trecut 12 consilieri din 17, primar şi viceprimar, a obţinut cel mai mare scor din România la alegerile europarlamentare şi care are în prezent zece consilieri liberali din 13, are 19 reprezentanţi la conferinţa de alegeri, plus încă cinci de drept. Iar Adâncata, ale cărei performanţe nu vreau să le spun eu, are tot 19. Şi exemplele pot să continue”, a spus Ursaciuc.

Pe de altă parte, el a arătat că în momentul în care a solicitat actualei conduceri a PNL Suceava să i se pună la dispoziţie numărul delegaţilor care vor vota pentru viitoarea conducere a liberalilor suceveni, i s-a spus că lista este secretă.

Marius Ursaciuc a mai declarat că a observat că actuala conducere a PNL Suceava consideră orice candidatură anunţată din tabăra adversă ca un atentat. „Un atentat la ce? Că nimic nu e ilegal, nici imoral şi nici nestatutar să poţi candida la alegeri interne pe orice funcţie”, consideră primarul din Gura Humorului.

Ursaciuc a precizat că va candida în mod sigur pentru preşedinţia PNL Suceava, candidatura urmând să fie depusă astăzi, la sediul partidului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ursaciuc a anunţat că au fost depuse contestaţii legate de modul în care au fost desemnaţi delegaţii la alegerile din PNL Suceava.
 Vizualizări articol: 1036 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ursaciuc a anunţat că au fost depuse contestaţii legate de modul în care au fost desemnaţi delegaţii la alegerile din PNL Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei