Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 230 (5437)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În numele unităţii

Preşedintele PNL Fălticeni, Gheorghe Aldea, nu l-a lăsat pe Ursaciuc în sediul partidului pentru lansarea candidaturii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul oraşului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, nu a avut acceptul să intre ieri în sediul PNL din Fălticeni pentru a organiza o conferinţă de presă în care urma să-şi prezinte candidatura pentru şefia liberalilor suceveni. În cadrul aceleiaşi conferinte de presă urmau să fie anunţate şi candidaturile pentru funcţii în conducerea PNL Suceava din partea mai multor liberali din zona Fălticeni, susţinători ai lui Marius Ursaciuc. Cu toate acestea, în cele din urmă conferinţa de presă a fost susţinută doar de preşedintele PNL din Fălticeni, Gheorghe Aldea, susţinătorilor lui Marius Ursaciuc nefiindu-le permis accesul în sediu. Toţi cei care urmau să-şi anunţe candidaturile şi susţinerea faţă de Marius Ursaciuc au fost invitaţi de către Aldea să părăsească sediul PNL Fălticeni pe durata conferinţei. Ulterior, Gheorghe Aldea a precizat că a luat decizia de a susţine singur conferinţa de presă pentru a păstra unitatea în rândul liberalilor din zona Fălticeni. Aldea a spus că Marius Ursaciuc l-a informat că intenţionează să organizeze o conferinţă, însă nu a permis acest lucru.

„Am intervenit la momentul oportun pentru a păstra unitatea în zona Fălticenilor”, a declarat liderul PNL Fălticeni. Gheorghe Aldea a spus că este obligat să transmită un mesaj de unitate, deoarece „nu vreau să intre dihonia între noi şi să fim dezbinaţi”. El a arătat că liberalii din zona Fălticeni au deja 15 candidaţi pentru funcţiile din Biroul Permanent Judeţean al PNL Suceava. Aldea a mai declarat că vor mai avea loc discuţii pe această temă, astfel încât la alegerile din data de 5 octombrie a.c. să existe doar şapte candidaturi din partea liberalilor din zona Fălticeni pentru funcţii de conducere în cadrul Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL.

Liderul PNL Fălticeni a subliniat că în cursul zilei de astăzi va anunţa numele candidatului pe care liberalii din această zonă a judeţului îl vor susţine pentru a prelua funcţia de preşedinte al PNL Suceava.

„Avem doi candidaţi pentru funcţia de preşedinte al PNL, ceea ce este un lucru destul de sensibil. Iar anunţul cu privire la susţinerea unuia dintre ei îl voi face mâine (n.r. - astăzi) la depunerea candidaturilor”, a spus Aldea.

Pentru şefia PNL Suceava candidează actualul lider, Alexandru Băişanu, care şi-a depus deja candidatura pentru un nou mandat. Aceeaşi funcţie este vizată şi de primarul din oraşul Gura Humorului, Marius Ursaciuc, cel care şi-a anunţat intenţia de a candida împotriva lui Băişanu. Candidaturile pentru funcţiile de conducere din PNL Suceava se pot depune până astăzi la ora 10:00, alegerile în cadrul organizaţiei judeţene urmând să aibă loc sâmbătă, 5 octombrie 2013. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele PNL Fălticeni, Gheorghe Aldea, nu l-a lăsat pe Ursaciuc în sediul partidului pentru lansarea candidaturii.
 Vizualizări articol: 2004 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Preşedintele PNL Fălticeni, Gheorghe Aldea, nu l-a lăsat pe Ursaciuc în sediul partidului pentru lansarea candidaturii3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei