Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 165 (5372)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiune

Conducerea PP-DD vine mâine la Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Întreaga conducere a PP-DD se va afla mâine la Rădăuţi, unde va fi analizată activitatea organizaţiei judeţene Suceava. La întâlnire vor participa Simona Man, preşedintele partidului, Liviu Neagu, secretarul general al PP-DD, dar şi membrii din Biroul Naţional de Coordonare. Alături de aceştia va fi prezentă şi Liliana Mincă, fosta şefă a Loteriei Române, actual deputat de Botoşani.

„Va fi o întâlnire în care vom prezenta situaţia din partid, de la alegeri şi până acum, şi ceea ce ne-am propus să facem pentru a ne consolida şi creşte forţa politică pe plan judeţean şi naţional. Sunt convinsă că toată lumea va avea numai de câştigat, iar concluziile le vom prezenta public în cadrul unei conferinţe de presă”, a declarat senatoarea PP-DD Steliana Miron, care deţine şi funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene Suceava a partidului.

 

Şapte membri PP-DD, excluşi din partid

Zilele trecute, mai exact pe 16 iulie, Biroul Naţional de Coordonare al PP-DD a luat decizia de excludere din partid a şapte persoane. Este vorba de Dumitru Matei, Cristian Ivanosesei, Saveta Ionesei, Marian Ionescu, Radu Iacoban, Doiniţa Corniciuc şi Gheorghe Cazacu.

„Cele şapte persoane au fost excluse pentru că nu au respectat disciplina de partid şi nu s-au implicat în campania electorală de la alegerile parlamentare. Vreau să-i anunţ pe cei care s-au culcat pe o ureche şi cred că pot face tot ce doresc că voi fi extrem de drastică şi vor urma şi alte excluderi din rândul membrilor organizaţiei PP-DD Suceava”, a anunţat Steliana Miron.

În altă ordine de idei, locul deputatului Cezar Cioată, fost consilier judeţean pe listele PP-DD, va fi luat de Petru Preutescu, un om care a fost în partid de la bun început şi care s-a implicat activ în toate acţiunile pe care această formaţiune politică le-a avut de-a lungul timpului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conducerea PP-DD vine mâine la Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1902 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
Conducerea PP-DD vine mâine la Rădăuţi1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Demonstreaza trimis de
(20 iul 2013, 01:24:16
Dacă aceasta steliana ar da afara din partid pe vicele de la radauti ar demonstra ceva si nu ca doar figuri si şmecherii ca toti ceilalţi.după aia s-a vedem cu cine mai spală only rufele.....
2.   GREU D-LE BOTELI trimis de
(20 iul 2013, 09:57:18
Paduche la paduche si prost la prost,in toate locurile este cate un papa lapte,ei la Radauti este acest monument de prostie (vicele)care incurca treburile pe plan local.In ceia ce priveste PARASUTA stati linistiti ca si in parlament trebuie sa aiba baietii destepti cate o PPDD pentru cei ce au nevoie!
2.1  RE: GREU D-LE BOTELI trimis de
(21 iul 2013, 16:55:47
Pe chipul tau sta scris INVIDIE!!!
3.   Comentariu trimis de
(21 iul 2013, 16:50:05
Ce usor aruncati cu noroi! vorbe....vorbe...vorbe....Invi va mananca si va distruge!Sau poate tanjiti dupa functii!?Dupa limbajul folosit de comentatori nu ne ramane decat sa adaugam:uite cum vorbesc ca sa-ti dai seama cine sunt!Uitati-va intai in ograda dumneavoastra si apoi in cea a vecinilor.
4.   Pariu. trimis de
(22 iul 2013, 13:28:26
Facem pariu ca pe individa asta nu o apuca Craciunul la PP-DD?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei